Ovi zodijaci NECE imati SRECE u mjesecu JULU! – Sve sto su planirali PADA u VODU!

Ovi zodijaci NECE imati SRECE u mjesecu JULU! – Sve sto su planirali PADA u VODU!

1. srpnja 2021. 0 By Maja

BLUZANCI

Vama nikada nije tesko padalo da se borite za svoju srecu. Uvijek ste znali sta zelite, bez obzira na sve oluje koje su vas u zivotu zatekle. Vi ste zodijak koji se uporno bori za svoju srecu i kada se sve cini uzaludno.

Jako vam je bitno da ostvarite svoje snove, jer vama je vasa sreca uvijek na prvom mjestu.

Mada se susrecete sa raznim problemima, nikada ne sumnjate da ce vam u zivotu krenuti na bolje. Posebno na poslovnom polju potrebno vam je malo vise srece, jer novcani  problemi se redaju kako nikada do sada. Imate u planu da sve to rijesite u svoju korist, ali u ovom mjesecu to vam nece poci za rukom.

Sretne zvijezde vam okrecu ledja, i vasi planovi padaju u vodu.

Lako vam nece  biti, jer vi ste se uvijek oslanjali na svoju srecu, ali ta sreca vam u ovom mjesecu nece biti naklonjena. Moracete  da se suocite sa velikim novcanim problemima kojih vam je svakako vec preko glave. Velika novcana sreca vas zaobilazi i nece vam lako biti da se suocite sa svim problemima koji su pred vama.

Ipak vi ste uvijek vazili za jakog zodijaka koji nikada nije zelio da se odrekne svoje srece.

Necete vi prestati da se borite za ono sto vam je bitno, jer vi ste jak zodijak koji ne prestaje da se bori za svoju srecu. To cete ciniti i u ovom mjesecu. Lako vam nece biti, ali vasa vjera u sebe vas nece napustiti. Zelja  za boljim zivotom je vas cilj,  i od te zelje vi necete nikada odustati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2