Dok Ovan i Rak   MASTAJU o BIVSOJ LJUBAVI,   Devica donosi odluku da  OSTAVI SADASNJEG PARTNERA!

Dok Ovan i Rak MASTAJU o BIVSOJ LJUBAVI, Devica donosi odluku da OSTAVI SADASNJEG PARTNERA!

5. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

U danima koji su pred vama mnogo toga ce vam poci za rukom. Do kraja sedmice vi cete imati priliku da ostvarite jednu zelju koja vam znaci mnogo.

Mnogo toga ce se i promjeniti do kraja sedmice jer napokon cete imati priliku da budete samo sretni. Na poslovnom, ali i na ljubavnom polju sve ce vam biti po volji.

 

SKORPIJA

Sa nekim desavanjima na polju ljubavi niste zadovoljni, ali ne odustajete da se borite za osobu koju volite.

U danima koji su pred vama vi cete morati da donesete jednu baznu odluku, jer voljena osoba kao da je izgubila interesovanje da se bori za vas.

 

STRIJELAC

Do kraja sedmice vama ce mnogo toga da krene na bolje. Pred vama su predivna desavanja na polju ljubavi koja ce vas mnogo usreciti.

I na poslovnom polju sve vam ide onako kako ste zamisljali. Vama ce sve biti po volji, jer sreca vam je posebno naklonjena.

 

JARAC

Vi cete morati da donesete jednu vaznu odluku kada je vas privatni zivot u pitanju.

Vasa veza je postala monotona i to vam se uopste ne dopada. Ali i sami morate malo vise da se potrudite. Vi cete donijeti odluku koja ce vam biti od velikog znacaja.

 

VODOLIJA

Do kraja sedmice sve ce vam biti po volji, jer sreca ce vam biti i vise nego naklonjena.

Pred vama su desavanja koja vam donose novce, ali i ljubavnu srecu koja ce vam znaciti mnogo.

 

RIBA

Sreca vas prati, a vi uzivate u svakom momentu. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo, jer vi cete imati priliku  da popravite vasu finansijsku situaciju, ali i na polju ljubavi sve ce da vam krene na bolje.

Stranice: 1 2