Djevica se mora VIŠE TRUDITI, Vagu očekuje LJUBAVNO RAZOĆARENJE, a Jarac će shvatiti da je VJEROVAO POGREŠNOJ OSOBI…

Djevica se mora VIŠE TRUDITI, Vagu očekuje LJUBAVNO RAZOĆARENJE, a Jarac će shvatiti da je VJEROVAO POGREŠNOJ OSOBI…

8. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

U periodu do kraja mjeseca ćete doživjeti veliko razoćarenje od strane vašeg partnera. Ono što je sigurno je da on nema motivacije da vašu vezu upravi u pravom smjeru. Njegov stav će vas mnogo povrijediti, jer se vi zaista borite da sačuvate vašu vezu. Na poslovnom polju vam zato sve olazi za rukom. Vi ćete do kraja mjesca ostvariti jedan manji poslovni uspjeh.

 

ŠKORPIJA

Ne pokušavajte da promijenite neke osobe, koje to ni same ne žele. Perviše se trudite oko ljudi koji to uopšte ne znaju da cijene. Usredoćite se na sebe i na ono što je vama bitno, jer na kraju dana niko vam neće zahvaliti. Posvetite se svom poslu i obavezama koje niste uspjeli da dovršite.

 

STRIJELAC

Pred vama je period u kojem nećete imati mnogo slobodnog vremena. Poslovne obaveze su pred vama i one će od vas zahtjevati sve. Vi ipak pokušajte da pronađete slobodne trenutke sa voljenom osobom. Mnogo ste zapustili vaš emotivni život. Imate velike ambicije kada je posao u pitanju, ali kada se radi o ljuabvi ne trudite se mnogo.

 

JARAC

Vaš emotivni život će biti stavljen na probu. Jedna osoba se samo igra sa vašim osjećanjima, ali vi to niste željeli da primjetite. Do kraja mjeseca ćete sami shvatiti da ste svoje vrijeme trošili na pogrešnu osobu. Njena osjećanaj nisu iskrena i to nikada nisu ni bila. Vi ste sve shvatili ozbiljno, ali ona ne. Razoćarenje je pred vama, jer ćete shvatiti da ste bili izigrani.

 

VODOLIJA

Ne trudite se previše da nekim osobama dokazujete da ste vi u stanju sve postići što želite. Mislite na sebe i na ono što je vama bitno. Od vas se previše zahtjeva, i vi pokušavate da svima ude po volji. Budite svjesni da je to nemoguće, i da je bitno samo ono što vi iskreno želite.

 

RIBA

Period do kraja mjeseca vam donosi mnogo lijepih tenutaka. Uspjeti ćete da vratite neke dugove iz prošlosti, koji su vam stvarali velike probleme. Jedan veći novčani dobitak će to učiniti mogućim. Na polju ljubavi ne očekujte peviše, jer bi vas to moglo samo razočarati.

Stranice: 1 2