IZABERI MANDALU: Jedna ti donosi  VAZAN SAVET koji se tice TVOJE SRECE do kraja godine!

IZABERI MANDALU: Jedna ti donosi VAZAN SAVET koji se tice TVOJE SRECE do kraja godine!

8. srpnja 2021. 0 By Lala

 

MANDALA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali mandalu broj dva, od onih ste koji nikako da nadju sklad u ljubavi,ali konacno ste na kraju puta. Vasa ljubav je veza sa jednom lepom osobom.

Njena lepota lezi u njenoj snazi, koja vise prilici snazi lava i njenoj dobroj dusi, cistoj kao decija suza. Mnogo ste ulozili na putu te ljubavi, dok ste se izborili za nju i njenu nesebicnu radost i osecaj pripadnosti i srece koji imate.

U vasoj vezi je bilo svega i svadje i pomirenja, i radosti i tuge, ali sada ste cvrsti, stabilni i kao prava tvrdjava.

Nasli ste ono za cime ste tragali i sredili ste ono sto je trebalo.

Sada uzivate u skladu, kakav samo velika i jaka ljubav podrazumevaju, a vasa je takva.

Vasa sreca je tu, nadomak vas.

 

MANDALA BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali mandalu broj tri  , nadajuci se nekoj trecoj sansi, izabrali ste mandalu u cijem koncentricnom krugu stojite vi i jos neko. Taj neko i vi jos ste razapeti na vise strana, jer zivot nudi brojne mogucnosti.

Tako vam nudi niz sansi, ali i prepreka, pa ne znate sta vam sledi a rado biste se okusali u vise prilika i na vise polja. Kako nam sve deluje raznoliko i sarenoliko, tako i vas mame neke razne situacije.

Koliko je sigurno da se upustite u njih?

Kako biti siguran da ste na pravom putu, i da necete biti povredjeni, i da cete biti junak na svome zivotnom putu? Sve je mandala, vas krug u kojem ipak vidite zvezdu, namenila vama. Ma koliko hteli izbeci, neke stvari se moraju proci. Nosi ih zivot, i onaj carobni krug koji se ipak okrece svima, pa i vama.

Savetujemo: Onaj ko ne  rizikuje, nece nista ni dobiti!

Stranice: 1 2