CAROBNE STEPENICE: Izaberi jedne ali znaj – jedne vode do RAJA ali druge su najava VELIKOG GUBITKA!

CAROBNE STEPENICE: Izaberi jedne ali znaj – jedne vode do RAJA ali druge su najava VELIKOG GUBITKA!

10. srpnja 2021. 0 By Lala

 

STEPENICE 2)

Ako ste izabrali druge stepenice :

 

Osoba ste koja poseduje mnogo iskustva, mnogo toga u proslosti vam se desavalo, ali vam je sve to pomoglo da naucite mnogo toga.

Imate vi mnogo svojih snova, imate i svojih ciljeva koje zelite da ostvarite.

Vama ne predstavlja problem da otvoreno saopstite koji su vam ciljevi, jer znate da ste sposobni da svaki vas ”san” ili cilj ostvarite.

Ono sto se kod vas primeti sem hrabrosti koju posedujete jeste velika mudrost, mudrost u ponasanju je primetna kao i u vasim odlukama.

Osoba ste koja zeli da ide ”stepenik po stepenik” da polako napreduje, da ide ”korak po korak” sve dok se ne popne na ”vrh stepenica” odnosno dok ne uspe u onome sto je naumila.

Sa vasom posvescenoscu sigurno cete uspeti, uspeti cete da se izborite za svoju srecu i uspeti  cete da ostvarite svoje snove.

Postacete veoma uspesna osoba.

STEPENICE 3)

Ako ste izabrali trece stepenice :

 

Znate da pokazate da ste veoma realna osoba, znate da pokazete i odgovornost onda kada je to potrebno.

Kada su u pitanju vasi ciljevi, o njima uvek razmisljate odogovorno, a takodje kada su u pitanju ciljevi se ponasate veoma ozbiljno, jer smatrate da moramo biti ozbiljni i odgovorni ako zelimo nesto da ostvarimo.

Kod vas je uvek ponasanje za primer, ponasate se u zavisnosti od situacije, a kao sto smo vec rekli, kada su u pitanju ciljevi vi ste veoma ozbiljni, osoba ste koja je posvecena uspesima i koja zeli da ih sto vise ostvari, zelite da uspehe ostvarujete svojim trudom, jer znate da je to jedini moguci i ispravan naci.

Sigurno vama ne nedostaje hrabrosti, jer da nemate hrabrosti ne bi imali toliko ciljeva koje zelite ostvariti, znate vi da pokazete hrabrost kada je potrebno znate da ucinite sve sto treba kada je vas uspeh u pitanju.

Ne postoji nikakva dilema da cete ostvariti svoje snove, ne postoji nikakva dilema da cete uspeti u onome sto zelite, ne postoji dilema da cete uspeti da se izborite za svoju srecu, vasim nacinom razmisljanja kao i sa vasom hrabroscu ne postoje sanse da ne uspete, vi cete postati osoba koja je uspela da ostvari sve svoje snove.

Stranice: 1 2