Ovi zodijaci ce saznati BOLNU ISTINU koja ce njihov ZIVOT ZAUVIJEK PROMIJENITI!

Ovi zodijaci ce saznati BOLNU ISTINU koja ce njihov ZIVOT ZAUVIJEK PROMIJENITI!

11. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Uvijek ste s ezauzimali samo za istinu. Lazi ne podnosite i uvijek nastojite da budete iskreni prema svakome. Uvijek ste bili takvi, jer je istina vasa zivotna vodilja. Prema svakoj osobi koja vas okruzuje samo ste iskreni, pa makar to ponekad bili i na svoju stetu.

Vi nikada niste ocekivali da drugi prema vama budu drugaciji. I vi zelite samo iskrenost i nista drugo. Vasa zelja za istinom ce vas kostati velikog razocarenja. Vec duze vrijeme imate sumnje prema vasem partneru. Ona vas dobro poznaje, i zna da prema vama mora biti iskren. Ali na zalost, on to nije uvijek bio i vi cete za to saznati.

Zeljeli ste istinu, istinu cete i saznati koja ce vas natjerati da na momenat pocnete gubiti vjeru u ljubav. Vi ste prema voljenoj osobi uvijek bili iskreni, bez obzira na sve.

Vas partner od vas krije tajnu koju vec duze vrijeme nosi sa sobom. Iskrenost je vasa jaca srana , ali ne i njegova. Nije mu bila namjera da vas povrijedi, ali ono sto cete saznati slomiti ce vam srce.

Vrlo brzo ce vam postati jasno da ste svoje povjerenje poklonili pogresnoj osobi. I mada se vi mnogo volite, tajna koja ce doci na vidjelo sve ce promijeniti.

Nece vam biti lako, jer ste vi u svoju vezu ulozili mnogo ljubavi i strpljenja. Dali cete mu ikada moci oprostiti zavisi od vas. Vas partner ce se zbog tajne koju je krio od vas mnogo kajati, ali vi na kraju najbolje znate kako nastaviti dalje. Nista vise nece biti kao prije, jer vase povjerenje se ne moze kupiti.

 

Stranice: 1 2