IZABERI ANDJELA i saznaces KAKO da RESIS SVOJE PROBLEME i da ti NAPOKON DODJU DANI za RADOST i LJUBAV!

IZABERI ANDJELA i saznaces KAKO da RESIS SVOJE PROBLEME i da ti NAPOKON DODJU DANI za RADOST i LJUBAV!

13. srpnja 2021. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 1

Ti si osob koja mozda ponekad i previse dozvoljava da drugi koriste njenu dobrotu. U dusi si andjeo koji ne zeli nikoga da provrijedi, ali upravo zbog toga mnogi na kraju povrijede tebe. Zelis svakome da pomognes jer nisi naucio da bilo kome odbijes pomoci ukoliko si to u mogucnosti.

Tvoje srce je preveliko ali ti se ne zalis i nemas namjeru bilo sta da mijenjas, prosto si osoba predobre duse.

Ali andjeo kojeg si izabrao ipak za tebe ima poruku kako da rijesis neke probleme koji te prate, a oni se upravo ticu tvoje prevelike vjere u dobre ljude.

Vrijeme je da se malo vise posvetis sebi, da se odmaknes od nekih ljudi jer ne misle ti svi sam dobro. Neki samo koriste tvoje dobro srce i samim tim ti stoje na putu da budes sretan.

Problemi koji su tebe zadesili nece se rijesiti sami, ti moras da nesto poduzmes kako bi nestali iz tvog zivota.

Prvi korak je uvijek najtezi, ali sreca ce doci u tvoj zivot cim pocnes da se vise posvecujes onome sto je tebi bitno, a ne drugima. Lijepo je pomoci, ali prvo moras pomoci sebi da ti bude bolje pa onda svima ostalima.

 

ANDJEO BROJ 2

Ti vjerujes u sebe, to je nesto jako vazno jer i kada je najteze ti pronadjes nacin da budes sretan. Veliki si optimista koji zeli samo malo vise srece u zivotu, ali cesto sam sebi stojis na putu.

Osoba si koja se mozda i malo previse oslanja na druge, mada imas ogroman potencijal da mnogo toga postignes sam.

Problemi koji su tebe zadesili nisu te sprijecili da se nastavis boriti za svoju srecu, ali vjerujes i pogresnim osobama koje ti ne misle samo dobro.

Previse svoje povjerenje poklanjas tamo gdje ne treba i upravo to moras da promjenis. Andjeo kojeg si izabrao pokazuje na to da ce tvoji problemi nestati ukoliko se pocnes vise oslanjati na sebe.

Vjeruj ljudima, ali nikada previse jer to ti samo jos vece probleme moze donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2