SVIJECA LJUBAVNE SUDBINE otkriva tvoju LJUBAVNU BUDUCNOST!- Jedna je znak da ces GORKE SUZE LITI!

SVIJECA LJUBAVNE SUDBINE otkriva tvoju LJUBAVNU BUDUCNOST!- Jedna je znak da ces GORKE SUZE LITI!

16. srpnja 2021. 0 By Maja

SVIJECA LJUBAVNE SUDBINE 1

Osoba si koja je u svom zivotu vidjela mnogo ljubavnog bola , ali to tebe nikada nije sprijecilo da vjerujes u pravu ljubav. Uvijek si bio  neko , ko svoj zivot nije mogao da zamisli u samoci.

Potrebna ti je ljubavna sreca jer ti si neko ko za ljubav zivi. Tvoj put do sada nije bio jednostavan.

Mnogo toga loseg si morao proci, ali nisi zelio da odustanes od svoje srece . Osoba si koja je uvijek zeljela da ima miran i harmonican zivot sa osobom koju voli.

Ipak do sada nije ti mnogo srece bilo naklonjeno.

U tvojoj buducnosti ti ces morati proci kroz razne zivotne uspone i padove, ali prava ljubav ce doci u tvoj zivot.

Ti ce imati toliko srece da ces sa osobom koju ces upoznati sve moci postici. Vjerujes u ljubav i to ti niko ne moze uzeti.

Osoba si koja je uvijek zeljela srecu i tu ljubavnu srecu ti ces u svom zivotu i imati. Sudjeno ti je da budes sretan sa osobom koju ces slucajno upoznati, ali ta osoba ce postati cijeli tvoj zivot.

 

SVIJECA LJUBAVNE SUDBINE 2

Za tebe se slobodno moze reci da si neko ko je uvijek znao da se izbori za ono sto zeli. Ipak za jednu ljubav u svom zivotu nisi mogao da se izboris, i to sebi nikada nisi oprostio. Poslije su bila ljubavi koje su te mnogo voljele, ali u tvojim mislila je uvijek postojala ta jedna osoba.

Nisi imao srece da joj na vrijeme kazes koliko ti znaci,  i to te je mnogo povrijedilo.

Svako je krenuo svojim putem, ali iz tvog srca ta osoba nikada nije otisla. U blizoj buducnosti vasi putevi ce ponovo da se spoje. Zapocet cete vezu u kojoj ces ti biti mnogo sretna osoba, ali ta sreca nece dugo trajati.

Nece ti ta osoba biti vjerna i doci ce do raskida koji ce ti slomiti srce .

Poslije nikada vise neces pokusavati da se zaljubis, jer u tvom srcu ce postojati velika bol zbog izgubljenje ljubavi koja se po tvom misljenju ne moze mjeriti ni sa jednom drugom. Tuga i bol cete pratiti, jer neces vise moci iskreno da volis kao sto ces voljeti osobu koja tebi prosto nije sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2