Ovim zodijacima se desavaju LOSE STVARI! – SRECA nije na NJIHOVOJ STRANI ali oni POKUSAVAJU SVE  da se IZBORE za NJU!

Ovim zodijacima se desavaju LOSE STVARI! – SRECA nije na NJIHOVOJ STRANI ali oni POKUSAVAJU SVE da se IZBORE za NJU!

17. srpnja 2021. 0 By Maja

Ovi zodijaci su vidjeli mnogo tuge  u svom zivotu, i istina je da im nije bilo lako. Ali nikad oni nece prestati da se bore za svoju srecu, koja im je itekako okretala ledja u zivotu.

 

RAK

Mnogo je tuge proslo kroz vas zivot, ali zodijak kao sto ste vi nikada ni u snu nece pomisliti da odustane. Vi ste osoba koja je uvijek znala da mora da se bori, jer nije vam nikada bilo lako. Ali u svemu tome ima i nesto dobro, jer zahvaljujuci svim zivotnim olujama koje su vas pratile, vi ste postali jaca i odlucnija osoba.

Malo ko moze da se nosi sa tolikim teretom kao sto to mozete vi. Problemi vas ne zaobilaze, ali ni vi ne odustajete.

Prkosite sudbini kao malo ko drugi, jer vi ste uvijek znali da se izborite za sebe. Nepravda je velika vama u proslosti nanesena, ali ono sto je kod vas posebno jeste da se vi ne svetite.

Vi pustite da sudbina svakome vrati po zasluzi, pa i vama ako ste nesto pogrijesili.

Postena ste osoba koja zaista nema razloga da se brine, mnogo je vise onih koji moraju da se brinu jer prema vama mnogi ljudi nisu bili posteni.

Mnogi su se samo igrali sa vasom dobrotom, ali sudbina nikako da vas nagradi za sve dobro sto u svom zivotu cinite.

To ce se promjeniti, jer i sudbina zna da napravi pravi korak. Vama ce vrlo brzo mnogo toga da krene na bolje, i vi cete imati mnogo srece. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje, jer vi ste srecu zasluzili.  Promjene na bolje ce doci u vas zivot, i vi cete biti sretni, jer tu srecu ste iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2