IZABERI KOVERTU: U NJOJ SE KRIJE STA TE CEKA DO KRAJA LETA!

IZABERI KOVERTU: U NJOJ SE KRIJE STA TE CEKA DO KRAJA LETA!

22. srpnja 2021. 0 By Lala

 

KOVERTA BROJ DVA:

 

Vi koji ste izabrali kovertu broj dva, kao da vam je proradila nezna strana licnosti.

Vasa koverta bele boje odredjuje vasu dobru dusu, vedro raspolozenje i neznost koju posedujete.

Ali nju krijete, kao da se stidite tako lepe osobine. Budite ponosni sto imate kvalitetne osobine. Na koverti se nalaze pecat, a to je znak neke odluke i nesto sto ukazuje na resenu stvar.

Imate planove da zavrsite neke obaveze koje se ticu neke izgradnje. Renovirate , gradite, uglavnom je sve vezano za porodicne poslove kuci. Zavrsicete kako ste i planirali. Medjutim, imate premestaj radnog mesta, a to vam je bitno.

To bi resilo vase finansijske brige. Imacete sredjene papire, sve sredjeno, pecatirano, a uz to imate i vodju.

Smesi vam se sigurica, koja ce vas izvuci iz nedaca i imacete vrlo solidno. Jos cete nekoga i upoznati. A i drugu zemlju nikada niste posetili, a kamoli radili u njoj.

 

KOVERTA BROJ TRI:

 

Vi koji ste izabrali kovertu broj tri, imate na umu vise mogucnosti i vise planova, vase ce sanse biti dobro  dosle. Samo ce vam dobro doci da se okoristite i ucinite nesto sebi u prilog. Kod vas se radi o obicnim i svakodnevnim stvarima.

Vi radite u kontinuitetu, malo kod kuce, malo na poslu i tako postizete malo po malo na sve strane. Ono sto je vazno  jeste to da vi ne zapustate poslove i svoje obaveze, nego radite kao mrav.

Zato bi bilo dobro da odmorite do kraja leta, jer godisnji vam je potreban kao vazduh. Ako nastavite tako, samo cete sebe dovesti u lose zdravstveno stanje. Stici ce vas premor. Mesec koji dolazi poradite na tome.

Na samom kraju avgusta cete otici da malo odmorite, a vas odmor ce nestati kada upoznate jednu lepu  i privlacnu osobu. Prilikom neobaveznih izlazaka i setnji, rodice se jedna lepa ljubav.

Vi ste slobodni, nemate nikakvu obavezu prema bilo kome iz proslosti, i krenucete u vezi. Bice to jedna lepa i nova ljubav, koja ce obecavati lepe dane do samog kraja godine. Svi dalji planovi zavisice od vasih zelja.

Stranice: 1 2