Mnogo toga OCEKUJE sve ZODIJAKE u NAREDNOJ sedmici!

Mnogo toga OCEKUJE sve ZODIJAKE u NAREDNOJ sedmici!

22. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

ZAUZETI: Bez obzira sta drugi govore o vasem  partneru, vi mu vjerujete i ne zelite to da promijenite. Mada vas ponekad obuzdaju sumnje, vi pronadjete nacin da vjerujete u ono sto vi zelite. Ipak u ovoj sedmici cete saznati nesto o voljenoj osobi sto vas nece ostaviti ravnodusnom.

SLOBODNI: Jedna osoba zeli da vam pridje ali se plasi vase reakcije. U jednom susretu ste bili vrlo grubi prema njemu, ali on ipak ima velika osjecanja prema vama. Pruzite mu priliku da vas upozna, ali ovaj put budite malo ljubazniji.

 

SKORPIJA

ZAUZETI: U ovoj sedmici cete saznati da vas partner nije bio iskren prema vama. Sve u sta ste vi vjerovali, ispostavice se kao laz. Pred vama je sedmica u kojoj cete dobro preispitati svoja osjecanja. Ne zelite da donesete nagle odluke, ali bice vam tesko da sve to samo ignorisete.

SLOBODNI:  Budite uporni ukoliko zelite da osvojite jednu osobu do koje vam je mnogo stalo. Mada ste se tek upozanli vi vec imate velika osjecanja prema toj osobi. Budite oprezni jer ta osoba bi vas vrlo lako mogla zacarati svojim sarmom.

 

STRIJELAC

ZAUZETI: Jedna osoba ce se u ovoj sedmici pokusati upetljazi u vasu vezu. Ona kao da za sve ima bolje rijesenje nego vi i vas partner. ne dozvolite joj da vam kvari vas mir, i dajte joj jasno do znanja da vas dvoje najbolje znate sta je za vasu vezu dobro.

SLOBODNI: Vi trenutno uzivate u svom miru i svojoj samoci. Niste jos spremni da se upustite u bilo kakvu vezu, pa cak ni za flertovanje niste raspolozeni. Uzivajte jer vi cete najbolje znati kada je vrijeme  da se ponovo vezete za nekoga.

 

JARAC

ZAUZETI: Trenutno ni sami ne znate kako da definisete vas odnos sa voljenom osobom. U jednom trenu se volite  i razgovarate mirno, u drugom slijede samo nesuglasice. Vama je dosta svega i vi zelite da znate u kojem pravcu vasa veza vodi. Ne zelite da povrijedite voljenu osobu, ali sto je previse, previse je.

SLOBODNI: Jednoj osobi ne izlazite iz glave. Vi je ne primjecujete ali ona je ludo zaljubljena u vas. Vasi prijatelji znaju vise o njoj, raspitajte se, mozda je bas ona ono sto ste trazili.

 

VODOLIJA

ZAUZETI: Prestanite da bjezite od odgovornosti. Vas partner ima velike planove sa vam, ali vi se plasite promijena. Voljena osoba zeli da se nesto promijeni na bolje, ali vama odgovara situacija kakva je trenutno. Morate da pronadjete kompromis, inace ce vas patrner donijeti odluku koja vam se nece svidjeti.

SLOBODNI: Uzivate u lijepom drustvu, i vama partner trenutno nije potreban. Sretni ste sa svojim prijateljima i to ne zelite da kvarite.

 

RIBA

ZAUZETI: Nastupile su neke promijene u vas ljubavni zivot. Vas partner cini sve za vas, sto ga vama cini samo sunjivim. Nemate razloga za brigu, vas partner radi mnogo i ne moze sve da postigne. Njegove promijene su samo tu da bi vam dokazao koliko vas voli, jernije bio uvijek fr prema vama.

SLOBODNI: Preispitejate svoja osjecanja. Trenutno ni sami ne znate sta zelite.U jedno mtrenu zelite vezu u drugom ne. Igrate se sa osjecanjima osoba kojima je do vas mnogo stalo. Niste fer prema nekim osobama.

 

 

Stranice: 1 2