VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za SLEDECU SEDMICU:  SAZNACETE SVE sto vas INTERESUJE!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za SLEDECU SEDMICU: SAZNACETE SVE sto vas INTERESUJE!

22. srpnja 2021. 0 By Lala

 

VAGA

Iako će vam se činiti da se sve vrti oko vas na početku nedelje, neće biti tako. Možete slobodno duboko udahnuti svež vazduh i nemojte sve shvatati lično – vaše snažno srce ostaće netaknuto. Sredinom nedelje očekuju vas veliki poslovi (verovatno oko kuće), a fokusiranje na to će vam doneti dosta toga dobrog. Od petka i tokom vikenda ponovo ste onaj stari, čak i bolji. Vaša prizemljenost dolazi do izražaja i donosi vam dosta koristi. Radite na tome.

 

 

ŠKORPIJA

Deluje kao da ste se upetljali u neki emotivni krug, a na početku nedelje osetićete posledice toga. Probudite se i saznajte gde se nalazite i gde idete!? Fokusirajte se i utvrdite šta je pravi uzrok tim vašim osećanjima – tek onda možete napraviti korak napred (koji toliko silno želite). Sreda i četvrtak donose olakšanje po pitanju ljubavi – bićete u stanju da krenete tačno ka onome što želite. To otkriće držaće vas i u petak. Tokom vikenda vežbajte svoju percepciju – ako malo bolje pogledate, uvidećete nešto što će vam pomoći u ljubavi.

 

 

STRELAC

Na samom početku nedelje zvezde vam preporučuju jedan dobar i uzavreo ljubavni sastanak. Ukoliko ste u prilici organizujte ga brzo, u ponedeljak ili utorak; ako niste, onda izađite i budite viđeni. Nema smisla da uzalud trošite svoj šarm unutar svoja četiri zida, posebno kada vas napolju čeka ljubav. U sredu i četvrtak držite se svog stava oko neke ljubavne situacije. Tokom vikenda smeši vam se dosta druženja, onih konkretnih ili mogućih. Najbolje bi bilo da ne gubite vreme sa nekim sa kim vidite da nemate budućnost.

 

 

JARAC

Na početku nedelje reagovaćete dosta burno, neko bi rekao i preterano, ali nemojte zanemariti ono što vam je na srcu. Ukoliko je vaše srce odabralo jednu osobu, onda se fokusirajte na nju i učinite da se ona oseća posebnom. U sredu i četvrtak sve će delovati daleko lakše i ružičastije – upravo su to dani za ljubav ove nedelje, te ih iskoristite (isplanirajte romantično veče). Tokom vikenda bićete zauzeti nekim poslovima oko kuće, ali se postarajte da odvojite vreme i za sebe.

 

 

VODOLIJA

Na početku nedelje, u ponedeljak i utorak, bićete malo van koloseka, kada je ljubav u pitanju. Nemojte da vas to demorališe, jer kako nedelja odmiče, tako rastu vaše šanse za ljubav. Recite ono što vam je na srcu – intuicija će vam šapnuti kada je pravi trenutak za to. U sredu i četvrtak moguće je da ćete uvideti kako ono što pretpostavljate da je istina, ustvari nije. Ostavite svoje pretpostavke i sumnje po strani i pripremite se da realno sagledate stvari. Ukoliko ste u prilici, u petak izađite ranije sa posla i pripremite se za jedan romantičan vikend.

 

 

RIBE

Vreme je da okrenete novi list – definišite tačno šta želite od svog ljubavnog života, na početku nedelje. Krenite ka tome i potrudite se da vaša realnost uskoro poprimi oblike željenog. Najbolji dani za ljubavne sastanke ili flertovanje su sreda i četvrtak – angažujte se u nekim duhovitim raspravama, jer vam mogu doneti dosta koristi i zabave. Takođe, imajte na umu da svaka ideja koja vam padne na pamet može biti vrlo brzo realizovana. Nemojte prebrzo donositi zaključke tokom vikenda jer vam to može naneti dosta štete.

 

Stranice: 1 2