Izaberi AMAJLIJU i saznaj sta ti sluti?!- Jedna je znak VELIKE TUGE zato biraj PAZLJIVO!

Izaberi AMAJLIJU i saznaj sta ti sluti?!- Jedna je znak VELIKE TUGE zato biraj PAZLJIVO!

26. srpnja 2021. 0 By Maja

AMAJLIJA BROJ 1

Ti si osoba koja je do sada mnogo cinila za svoju srecu. Uvijek si znao sta zelis i nikada nisi bio osoba koja ce tako lako odustati. Ti se boris za sve sto ti je u zivotu bitno, jer nisi naucio da ti zivot bilo sta poklanja. Ti si jedna skromna dusa koja zna da se za svaki dinar mora posteno izboriti.

Nisi uvijek imao mnogo srece, jer koliko god se ti trudio , to nije bilo to.

Ti si neko sa velikim snovima, mada si u dusi skroman. Veliki si sanjar koji ne samo da se nada da se desi cudo, vec se ti za svoje malo cudo boris.

Osoba si koja je uvijek pokusavala da ostvari svoje snove, i amajlija koju si izabrao u tome ce ti pomoci.

Ti ces postici sto si zelio, i necec vise imati razloga da se brines. Osoba si koja je uvijek bila jaka i koja je iskrenu srecu sigurno zasluzila.

 

AMAJLIJA BROJ 2

U tvom zivotu nije uvijek bilo sve med i mlijeko, ali ti si pokusavao da se odmaknes od svega sto te cini nesretnom osobom. Nema sumnje u to da si ti neko ko je uvijek na strani dobrote, ali u tvom zivotu nije uvijek sve dobro bilo. Hrabra si osoba koja pokusava da iz svake situacije izvuce samo najbolje, jer ti ne zelis da tuga upravlja tvojim zivotom.

Ipak tebi u buducnosti nece biti lako, jer ti ces imati mnogo problema  na poslovnom polju.

Velika tuga ce poceti da vlada u tvom zivotu, jer ti neces uspjeti da sve savladas onako kako si imao u planu. Tebe veliki problemi ocekuju i kada je tvoja veza u pitanju, jer dolazi do raskida sa osobom koju mnogo volis.

Tebi amajlija koju si izabrao nece donijeti srecu, vec tugu sa kojom ces morati da se izboris.

Lako nece biti, ali ti si borac koji se nikada ne predaje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2