MACA koja ti je najljepsa OTKRIVA tvoju BLISKU BUDUCNOST!- USPJEH, SUSRET sa SRODNOM DUSOM  ili BOLNI RASKID!

MACA koja ti je najljepsa OTKRIVA tvoju BLISKU BUDUCNOST!- USPJEH, SUSRET sa SRODNOM DUSOM ili BOLNI RASKID!

26. srpnja 2021. 0 By Maja

MACA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek tacno znala sta zeli u svom zivotu. Osoba si koja veliki trud ulaze  u sve sto joj je bitno, jer ti nikada nisi naucio da odustanes.

Mnogo se je toga loseg desavalo u tvom zivotu, ali ti si uvijek bio jaka osoba koja je znala kako da se izbori za svoju srecu. Sve zelis da postignes sam , mada to i nije najapametnije, ali ti si takav.

Veliki problemi su te zadesili na poslovnom polju i to te je jako tesko pogodilo.Novac ti je potreban, ali u zadnje vrijeme nista ne ide onako kako si ti to zelio. Osoba si koja se bori za svoju srecu kao malo ko drugi, jer ti ne zelis da odustanes ni kada je najeteze. Mnogo cinis kako bi ti krenulo na bolje, i slika koju si izabrao sluti velikom poslovnom uspjehu.

Ti ces biti samo sretan, jer pred tobom je jedan period u kojem ces postici sve sto i zelio.

Sreca ce tebi biti sudjena i  niko tu srecu nece moci da narusi. Vrijeme je za velike promjene u tvom zivotu koje ce ti biti od velikog znacaja. Mnogo toga ces ostvariti u narednom periodu i niko sretniji od tebe nece biti. Uvijek si znao da ces postici sto si zelio, i uspjeh koji je pred tobom to ce da dokaze.

 

MACA BROJ 2

Osoba si koja zivi za ljubav i koja je uvijek bila spremna da ucini sve zarad ljubavne srece. Mnogo si u svom zivotu cinio, i nije ti bilo lako. Tvoja ljubavna sreca kao da ti je okretala ledja kada ti je bila najpotrebnija. Trenutno si u vezi u kojoj si sretan.

Pored sebe imas osobu koju mnogo volis, i kojoj mnogo vjerujes, mozda cak i malo previse.

Ti si neko ko  je uvijek zelio iskrenu ljubav, ali sve sluti na to da pored tebe nije iskrena sreca. U narednom periodu i sam ces se uvjeriti da ti sreca nije naklonjena. Tvoj partner ce tebe prevariti i ti ces sve saznati.

Pred tobom je slomljeno srce kojem ce trebati vremena da se oporavi.

Ljubavna sreaca ti nije sudjena i ti ces morati sa velikom tugom da se suocis. Slomljeno srce tebe ocekuje, ali ti vjeru u isrkenu ljubav neces gubiti. Uvijek si zelio veliku srecu, i neces odustati dok je ne pronadjes.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2