IZABERI KARTU svoje SRECE I SAZNACES da li ti SRECNI DANI USKORO slede ili ces morati DUGO DA CEKAS na njih!

IZABERI KARTU svoje SRECE I SAZNACES da li ti SRECNI DANI USKORO slede ili ces morati DUGO DA CEKAS na njih!

27. srpnja 2021. 0 By Lala

 

KARTA BROJ  DVA:

karta dvoumljenja:

Vi koji ste  izabrali kartu broj dva , ste oni kojima karta otvara veliko polje dvoumljenja i razmisljanja.

Vi ste od onih koji nikada ne donose odluke brzo, nego dugo se dvoume.Uvek dugo razmisljate o svemu, odmotavate situacije i merite svaki trenutak.

Vi kada se odlucujete na polju ljubavi, zelite da budete cvrsti i sigurni da niste pogresili. vasa ljubav zahteva puno emocija ali jos vise razuma.

Veza u kojoj ste je trenutno osrednja. Niti je labava, niti je cvrsta, pa ne znate na cemu ste.

Rado biste je ozvanicili,ali se bojite i obaveza i osecanja. Ne znate da li je to ono sto ste trazili, ali vam srce govori da jeste. Samo ste kao vaga koja vaga levo desno, pa bi u jednom trenutku levo, a u drugom bi desno.

Morate biti odlucni, sve je do vas!

 

KARTA BROJ TRI:

karta cekanja:

Vi  koji ste izabrali kartu broj tri, nadajuci se trecoj sansi, izabrali ste, cekanje. Vasa sreca je jos uvek na dugom stapu, a to je cekanje koje mora biti puno traganja, puno strpljenja i trpljenja.

Vasa potraga jos uvek traje, jos uvek idete iz veze u vezu, trazeci nesto posebno.  Nesto sto  ce za vas biti dosta drugacije i posebno. Ono sto vas tera dalje iz jedne veze u drugu, jeste to sto ne znate sta trazite.

Jos niste opredeljeni, jos uvek nista jasni kakvoga artnera zelite, niti sta od njega zelite.

Opredelite se koje osobine trazite, koji stepen inteligencije, i kakav temperament osobe. Jos cete nacekati, a do tada sami odlucite da je vreme da se skrasite, i pored kakve biste se osobe , vi zeleli da skrasite?

Stranice: 1 2