BLIZANCI ce tokom AVGUSTA mozda saznati da su BILI PREVARENI!

BLIZANCI ce tokom AVGUSTA mozda saznati da su BILI PREVARENI!

28. srpnja 2021. 0 By Maja

Do sada ste uvijek bili iskreni jedno prema drugom, ali to se je naglo promijenilo. Ono sto vam nece dati mira je neizvjesnost koju cete imati. Da postoji neko drugi, vi bi to primjetili, ali ipak sve dok ne saznate pravu istinu ne donosite nikave odluke.

Mozda vas partner vara, ali za to su vam potrebni dobri dokazi. Vasa voljena osoba ima obicaj da flertuje sa drugim osobama, ali to ga jos dugo ne cini nevjernim. Vama u ovom mjesecu nece biti lako, ali pokusajte da razgovarate sa vasim partnerom. Budite iskreni i recite mu sta vas muci.

Mozda stvari i nisu toliko crne kako se vam trenutno cini. Njegove promijene raspolozenje i distanciranje od vas mogu imati savim druge razloge. Vama je vec dugo potrebna neka promjena u vasoj vezi. Monotonija vlada vec dugo.

Nema sumnje u to da vas partner mnogo voli, bez obzira na sve promijene  koje se desavaju. Sve sto budete cinili u ovom mjesecu, cinite tek kada budete savim sigurni da su vase sumnje opravdane. Ponekad zurimo da donesemo nagle odluke zbog koji nam poslije bude zao.

Za slobodne blizance u mjesecu avgustu bitno je da budete oprezni kome cete priznati vasa iskrena osjecanja. Vi kada se zaljubite tezite ka tome da brzo priznate svoju ljubav. U ovom mjesecu cete upoznati jednu osobu koja ce vam se mnogo dopasti. Vi cete se zaljubiti na prvi pogled, ali budite oprzni.

Sta god vam ta osoba bude govorila, morate biti svjesni da njene namjere nisu iskrene. Vi zelite iskrenu ljubav i ozbiljnu vezu, ali ta osoba ce biti spremna samo na prolaznu avanturu.

Vi niste osoba kojoj je stalo do toga, vi trazite srodnu dusu koja ce vas razumijeti i voljeti. Ne zurite da poklonite svoje srce bilo kome samo kako ne bi ostali sami. Vas prava ljubav jos uvijek ceka, ali ne u ovom mjesecu.

Stranice: 1 2