Dolaze im DANI TUGE! – Za ove zodijake SUDBINA nije spremila NISTA DOBRO!

Dolaze im DANI TUGE! – Za ove zodijake SUDBINA nije spremila NISTA DOBRO!

28. srpnja 2021. 0 By Maja

Ova dva zodijaka su se i u proslosti morali boriti sa velikim problemima. Oni su jaki, ali  sudbina im zadaje jos jedan udarac koji ce im jako tesko pasti.

BIK

Vas zivot je u zadnje vrijeme bio turbulentan  i mnogo toga vas je zadesilo sto sigurno niste zasluzili. Ali uvijek ste vi pronalazili nacin da uklonite sve tuge, jer zodijak ste koji se bori do zadnje za svoju srecu.

Poslovna situacija se je pogorsala sto je mnogo utjecalo i na vas pravatni zivot.

Privatni problemi su se nizali, tako i poslovni. Ipak uvijek ste odlucni da cete se izboriti za ono sto vam je u zivotu bitno. Naisao je jedan period u kojem je izgledalo kao da cete uspjeti da rijesite svoje probleme, ali niste. Previse toga se je nakupilo sto prosto ne mozete sami da rijesite.

Veliku podrsku nemate od ljudi koje zovete svojim prijateljima, jer kada je tesko pretezno svi odu.

I u narednim danima nece biti nista bolje, samo ce se vasa finansijska situacija jos vise pogorsati. Vi cete morati da donesete veoma vazne odluke, jer pred vama su dani u kojima su velike sanse da cete ostati bez svog radnog mjesta. Sad je najgori period za to, jer novac vam je preko potreban.

Dodatni problemi dolaze u nezgodan cas, i vi cete morati da se suocite sa velikom tugom, jer svi vasi poslovni planovi padaju u vodu.

Lako vam nece biti,ali vi cete kao i uvijek pokusati da sve na neki nacin dovedete u red. Pred vama period u kojem ce vam biti potrebno mnogo snage i strpljenja, jer vi necete tako lako dopustiti da tuga vlada u vasem zivotu. Vi cete se boriti za svoju srecu onako kako vi najbolje znate i umijete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2