Izaberi jedne TAROT KARTE i saznaj sve o svojoj BLIZOJ BUDUCNOSTI!- Karte za tebe su vec bacene NA TEBI je samo da izaberes JEDNE!

Izaberi jedne TAROT KARTE i saznaj sve o svojoj BLIZOJ BUDUCNOSTI!- Karte za tebe su vec bacene NA TEBI je samo da izaberes JEDNE!

28. srpnja 2021. 0 By Maja

TAROT KARTE BROJ 2

Karte koje si izabrao ne slute velikoj sreci. Ta sreca se odnosi na tvoju vezu sa voljenom osobom koja tebi u zivotu mnogo znaci. Mada si ti emotivna i osjecajna osoba, tvoj partner kao da se je promjenio u zadnje vrijeme. Bas zbog toga sto si osjecajan primjetis neke detalje koji bi nekome drugom mozda promakli.

Karte pokazuju da si uvijek bio vjeran partner koji je mnogo cinio za srecu voljene osobe.

Karte isto tako pokazuju da se je u vasu vezu upetljala jedna treca osoba koja tvom partneru ne izlazi iz glave. Upravo zbog te osobe su nastupile velike promjene u tvojoj vezi.

Karte pokazuju da ce tebe tvoj partner zbog te osobe napustiti.

Mada moramo reci da on tebe jos uvijek voli, ali njegovo srce je ukrala osoba zbog koje ce se u zivotu jos pokajati. Ali ti ces pronaci svoju pravu srecu i osobu koja cete voljeti i koja te nikada nece prevariti.

 

TAROT KARTE BROJ 3

Karte koje si izabrao pokazuju na velike promjene u svim segmentima tvog zivota. Poslovne promjene  tebe ocekuju, ali i na polju ljubavi ce doci do promjena kojima se dugo nadas.

Osoba u koju si vec dugo vremena zaljubljen napokon ce ti priznati svoja iskrena osjecanja.

Uskoro nastupa jedna nova ljubavna sreca koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena. Na poslovnom polju karte pokazuju promjene koje ce ti biti od velike koristi. Pred tobom je poslovno unapredjenje koje ce ti donijeti odlicnu zaradu. Sve se u tvom zivotu okrece na bolje, ali tu srecu si ti iskreno zasluzio.

Pred tobom je jedan novi pocetak koji ti je i bio potreban.

Sreca kuca na tvoja vrata i niko sretniji od tebe nece biti. Mnogo toga ces postici za vrlo kratko vrijeme. Poslovni uspjeh, sreca u ljubavi sve to tebe ocekuje sudeci po tarot kartama koje si izabrao. Vrijeme je da budes samo sretan, jer dovoljno problema je proslo kroz tvoj zivot.

Stranice: 1 2