BIKOVI VAMA ce konacno biti SRCE NA MESTU – NEKO ce vam UZVRATITI LJUBAV!

BIKOVI VAMA ce konacno biti SRCE NA MESTU – NEKO ce vam UZVRATITI LJUBAV!

29. srpnja 2021. 0 By Lala

 

Ne tugujte, vi koji ste slobodni, smesi vam se sreca! mada ne verujete, avgust ce biti sudbinski mesec u vasoj ljubavi. Vi cete se preporoditi, zaljubitiu nekoga, bas ovih dana! Bice to jako velika ljubav, koja vam se smesi i obecava srecu, nakon sve patnje. I one koju ste stvarno prebrodili i one lazne koju ste sami sebi nametnuli. Na kracoj relaciji cete slucajno sresti zanimljivu osobuu koju cete se zaljubiti. I ona ce biti jako slobodna i otvorena po pitanjuosecanja, nece ih kriti. Otvoreno ce vam pokazati emocije, i vrlo jasno dati do znanja da od vas ocekuje da ih uzvratite. Takodje ce vam dati do znanja da hoce da razmisljate o ozbiljnoj vezi, koja ce biti ozvanicena i koja ce voditi novom zivotnom kortaku. Vi cete biti pogubljeni od srece i samo cete se predati trenutku. Ni sami necete biti svesni sta se to zbilo sa vama i kako tolika sreca, i da li je to stvarnost?

Razabiracete ssve trenuke. i svaki momenat desavanja jedan po jedan. Odmotavacete i premotavati svoj zivot kao na filmu i shvatiti da i niste bili tako nesrecni, nego samo nezainteresovani i ravnodusni za sve. U Vama je zivot pokrenula jedna osoba kojoj ste zahvalni i zelecete je zauvek.Spojicete misli, zelje i planove u jedan cilj, zajednicki zivot i vasa stvarnost ce biti vas ostvaren san.

Do juce ste mrzeli zivot jer ste bili nesrecni, a sada cete uvideti kako je zivot lep, kada imate cilj i znate zbog koga zivite1

Stranice: 1 2