SKORPIJMA se tokom AVGUSTA pruza SAVRSENA SANSA da se VRATE BIVSOJ LJUBAVI!

SKORPIJMA se tokom AVGUSTA pruza SAVRSENA SANSA da se VRATE BIVSOJ LJUBAVI!

29. srpnja 2021. 0 By Maja

Slobodne skorpije se vec dugo vremena bore sa svojim emocijama. Ma koliko se trudili da zaboravite bivsu ljubav, to vam nikako ne polazi za rukom. Previse je uspomena ostalo, imada nisu sve lijepe vi svakako pamtite samo lijepe trenutke.

Vas bivsi partner vam je mnogo znacio, ali niste uspijeli da se izborite za svoju vezu. Mozda ste zaista oboje trebali vise da se potrudite da spasite vasu ljubav. Ljubav izmedju vas jos uvijek postoji, ali ono sto vas koci da budete sretni je vasa tvrdoglavost i vas ponos.

Vama se u ovom mjescu pruza prilika da se vratite bivsoj ljubavi. Ono sto je jako bitno je da svoj ponos ostavite u stranu i da se borite za ono do cega vam je stalo.

Vas partner ce takodjer da predje preko svega i on ce vas zamoliti da mu se vratite. Ne stojite svojoj sreci na putu vec se zauzmite za svoju srecu. Ljubav vas jos uvijek spaja bez obzira koliko vi sebe pokusavali da ubijedite da to nije tako.

Vas ocekuje j novi pocetak sa osobom koju jos uvijek mngo volite. Zelite srecu sa bivsom ljubavi, ne cekajte da vam sansa pobjegne. Oboje ste pravili greske, zato nema razloga da se oduirete vasoj sreci. NIkada nije kasno za novi pocetak.

 

Stranice: 1 2