U narednim danima: NIKO  nece imati TOLIKO SRECE  kao ova TRI ZODIJAKA!

U narednim danima: NIKO nece imati TOLIKO SRECE kao ova TRI ZODIJAKA!

1. kolovoza 2021. 0 By Maja

Ova tri zodijaka su prosla mnogo toga, ali nikada nisu odustali od svoje srece. Vrijeme je da i njima krene na bolje, jer sreca je njima tako blizu.

Sve ce postici sto su naumili, jer njima ce sreca pratiti svaki korak.

RAK

Vi ste u zadnje vrijeme morali da se mnogo brinete kada je vas posao u pitanju. Nije vam bilo lako, jer vi ste uvijek zeljeli samo srecu i za istu se uvijek posteno borili. Ali ne ide uvijek sve onako kako pozelimo, jer i sa tugom ste se morali boriti kada vam je bila najmanje potrebna.

Vi ste jak zodijak, ali naravno da i vi kao i svi ostali imate svoje strahove.

Strahove da cete morati da zavisite od drugih, ali bas zbog toga vi cinite sve kako bi vam krenulo na bolje. Pred vama su desavanja koja ce vas usreciti. Poslovne planove koje ste imali vi cete u narednim danima ostvariti.

Mozda ce vam sve to doci prebrzo, ali vi cete biti samo sretni i necete imati razloga  za brigu.

U narednim danima vi ste veliki sretnik koji ce postici sve sto je ikada  zamisljao. Uvijek ste znali sta zelite, ali nikada niste zeljeli odustati od svojih snova. Vasi snovi i zelje u narednim danima postaju stvarnost.

 

LAV

Mnogo ste se brinuli u zadnje vrijeme, jer nije vam prosto sve islo onako kako ste zeljeli. Uvijek ste imali velike planove, ali nije vam poslo za rukom d ih ostvarite. Vi ste zodijak koji se uvijek bori za svoju srecu i koji nikada nece odustati.

Vama je uvijek bilo sudjeno da se duplo vise borite nego ostali. Vase zelje nisu skromne, ali vi radite na tome da ih ostvaritte ma koliko tesko vam bilo.

U danima koji su pred vama sve ce vam poci za rukom. Vi cete postici mnogo vise nego sto ste se tome i sami mogli nadati. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti, jer sve ce biti onako kako ste vi zeljeli.

Na poslovnom polju ostvarujete mnogo, ali i na polju ljubavi vi za probleme necete znati.

Sreca je na vasoj strani,  i vi cete postici sve sto se ikada zeljeli. Veliki ste sretnik u narednim danima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2