IZABERI OBLIK: Jedan je ZNAK DA CE TI SE ZELJA ISPUNITI!

IZABERI OBLIK: Jedan je ZNAK DA CE TI SE ZELJA ISPUNITI!

2. kolovoza 2021. 0 By Lala

OBLIK BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali oblik broj dva  odabrali ste elipsu i vas stav za sve u zivotu.

Taj vas stav, je deo vaseg karaktera, vasa glavna osobina koja vas nikada ne napusta. Oblik usmerava vase zelje koje se prosto oblikuju prema boji, a boja izabranog oblika je zelena.

Ona je simbol ponosa i gordosti sto znaci da ste jako ponosna osoba koja svoj ponos nikada ne gazi.

Vase ljubavi cesto stradaju zbog vaseg velikog ponosa, koji osecate i koji nikada niste pogazili.

Vasa veza u kojoj ste trenutno, mnogo trpi zbog vaseg jako izrazenog ponosa. Ali  vi ocigledno vidite da je vas veliki ponos jedini suparnik u vasoj vezi i jedino sto stoji na putu vase srece.

Partner vas moli da malo korigujete svoje stavove i budete tolerantniji a vi necete da usliste ono sto je u korist ljubavi. Makar i patili posle, ali necete dati za pravo da je neko drugi ispred vas.

 

OBLIK BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali oblik broj tri, spadate u onu vrstu ljudi koji znaju za cetiri strane sveta, sto znaci i cetiri zida.

Vas zivot se zna kada pocinje, jer ce poceti tek kada nadjete odgovarajuceg partnera za zivot u dvoje.

Kada se budete skucili, imali dom i porodicu, i onog ko vas voli i koga vi budete voleli, to ce biti ispunjenje vase zelje.  Vi zivite za dan takvoga ostvarenja jer je vas zivot zavisan od vase i partnerove ljubavi.

Boja simbola koji ste izabrali je crvena a to je simbol ljubavi, one koja gori i zivi dok ste skupa.

Vas zivot ima jasne okvire, i iznad njih nista drugo ne postoji. Postojacete samo vas dvoje kao par, i to je dovoljno.Osoba sa kojom ste mora da postuje taj vas zakon, zakon ljubavi koja podrazumeva postovanje, fer odnos i totalno uvazavanje jedno drugoga!

Stranice: 1 2