Izaberi sliku MJESECA  i saznaj kakvu PORUKU  ti NOSI za MJESEC AVGUST!?- Jedan te UPOZORVA da imas LAZNE PRIJATELJE!

Izaberi sliku MJESECA i saznaj kakvu PORUKU ti NOSI za MJESEC AVGUST!?- Jedan te UPOZORVA da imas LAZNE PRIJATELJE!

2. kolovoza 2021. 0 By Maja

Mjesec je uvijek imao veliku moc na nas. Njegov utjecaj na nas moze da ima predivne, ali i lose posljedice.

Ova tri  mjeseca donose vijesti o tvojoj buducnosti u mjesecu avgustu.

MJESEC BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek pokusavala sve kako bi bila sretna u zivotu. Nikada tebi nije bilo tesko da se boris za svoju srecu, jer ti si bice koje uvijek zna sta zeli. Mnogo toga je proslo kroz tvoj zivot, mnogo losih desavanja sa kojima si se morao suociti. Ipak ti se uvijek nadas samo dobru, jer u tvom zivotu nema mjesta za losa desavanja, njih rjesavas sad pa sad.

Ipak ni ti ne mozes da utices na sve sto sedesava, ali se trudis. Osoba si koja zna sta zeli, i koja se nece tako lako predati.

Mnogo je toga sto ti pokusavas da postignes, posebno velike planove imas za mjesec avgust. Ovaj mjesec je poseban jer napokon bi neki problemi trebali da se rijese. Mjesec koje g si izabrao pokazuje na to da ces ti uspjeti da se rijesis svih problema do samog kraja mjeseca avgusta.

Pred tobom je sreca u koju nikada nisi sumnjao, jer ti zelis srecu, i srecu ces i dobiti.

Pred tobom su velike promjene koje slute samo na bolje. Mjesec kojeg si uzabrao ti savjetuje da svoju srecu pametno iskoristis. Pred tobom je sreca i ti ces imati mnogo uspjeha u svojim namjerama.

 

MJESEC BROJ 2

Osoba si koja vrlo lako povjeruje ljudima. Mada to ne zelis da priznas, istina je da ti svoje povjerenje vrlo lako poklonis. Zelis da vjerujes da je svako dobar kao ti, ali to naravno nije tako. Iza tebe su  mnoga razocarenja, ali ti nikada nisi prestao da se nadas velikoj sreci. Posebno poslovnoj sreci koja ti znaci mnogo.

Ti si osoba koja  ima jake principe i koja nikada nece odustati od onoga sto je naumila.

Ali mjesec kojeg si izabrao sluti velikoj izdaji od strane tebi jedne veoma drage osobe kojoj mnogo vjerujes.  Tvoji poslovni planovi bi vrlo lako mogli da padnu u vodu, jer tebe  pogresno savjetuje osoba koja ti ne misli dobro. Cuvaj se laznih prijatelja, pametna si osoba koja moze procjeniti ko se sa njenom srecom kocka.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2