Tokom AVGUSTA ce VAGA napokon da shvati ko je njena PRAVA LJUBAV!

Tokom AVGUSTA ce VAGA napokon da shvati ko je njena PRAVA LJUBAV!

2. kolovoza 2021. 0 By Maja

Vama je potrebna velika paznja i ljubav, to ocekujete od voljene osobe. Ipak u ovom mjesecu se vise potrudite da vi partneru pruzite to sto vi od njega ocekujete. Avgust je mjesec u kojem cete shvatiti da ne mozete samo ocekivati da voljena osoba ucini nesto za vas, vec da se i vi morate zauzeti za vasu vezu.

Vi ste za svog partnera sve u zivotu, ali vam je trebalo vremena da to shvatite. Ne igrajte se sa njegovim osjecanjima jer on to zaista nije tasluzio. Vi cete u ovom m mjsecu morati mnogo da se potrudite kako bi zadrzali ljubav vaseg partnera. Njegova ljubav prema vama je iskrena i velika, ali i on vas ocekuje istu tu ljubav.

Vage koje su slobodne u mjesecu avgustu ce dozivjeti pravol ljubavno cudo. Istina je da ste mnogo skepticni kada su nova poznanstva u pitanju, ali vi cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce sve vase sumnje da izbrise.

Vas ocekuje susret sa vasom srodnom dusom, i vi cete do kraja avgusta osjetiti pravu iskrenu ljubav. Ljubav o kakvoj ste uvijek mastali i kakvoj ste se potajno nadali. Jedan susret mijenja sve za slobodne vage jer ce se njihov zivot promijeniti iz korijena.

Velika sreca je pred vama u kojoj cete vi samo uzivati. Ostavite sumnje u stran i prepustite se ljubavi koja ce se ispostaviti kao prava. Vrijeme je da budete sretni u ljubavi.

 

Stranice: 1 2