TUGA ili SRECA-ono sto si prvo vidio na slici OTKRIVA sta te CEKA do KRAJA LJETA!

TUGA ili SRECA-ono sto si prvo vidio na slici OTKRIVA sta te CEKA do KRAJA LJETA!

2. kolovoza 2021. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO PTICU:

Ti si u zivotu naucio da pomazes svakome ko od tebe zatrazi pomoc. Ti znas kako je ne imati, zato se trudis da pomognes koliko mozes. Nije ni tvoj zivot bajka, ali ti uveijk rado i mnogo cinis za druge. Ne ocekujes zahvalnost, tebi je dovoljno kada vidis da si uspio nekome pomoci.

Sreca tebe u zivotu nje pratila, ali ti si se borio bez obzira na sve. U tebi kuca veliko srce koje je naucilo da se bori i kada je najteze. Tvoja dusa je cista jer ti nikada nikome nisi cak ni pomislio nesto lose.

Mada sreca nije bila uvijek uz tebe, ti nikada nisi prestao da vjerujes u nju. Mozda je tvojoj sreci trebalo malo vise vremena da dodje do tebe, ali ona ti je sada bliza nego ikada.

Tebe ocekuje velika sreca do kraja ljeta. Nisi pohlepna osoba, ali ti ces doboti velike novce koji ce nadmasiti sve sto si ikada mogao pomisliti. Ti ces do kraja ljeta imati toliko novca da se nikada vise neces morati brinuti o njemu.

Naravno da ces ti sa tim dobitkom uspijeti da promijenis mnogo. Ono sto je kod tebe posebno je cinjenica da ces ti nastaviti da pomazes drugima. Njih neces zaboraviti bez obzira na svoj veliki novcani dobitak.

Zasluzi si samo srecu, jer si ti ikada ti je bilo najteze bio najbolji. Nikada nisi krivio druge za svoje neuspjehe. Sreca velika te ocekuje, na tebi je samo da uzivas.

Stranice: 1 2