VOCE  koje bi najaradije POJEO, OTKRIVA mnogo vise NEGO  sto MISLIS! – Saznaj svoju SUDBINU  za  NAREDNE DANE!

VOCE koje bi najaradije POJEO, OTKRIVA mnogo vise NEGO sto MISLIS! – Saznaj svoju SUDBINU za NAREDNE DANE!

3. kolovoza 2021. 0 By Maja

VOCE BROJ 1

Ti si osoba  koja se je uvijek trudila da ostvari svoje zelje i ciljeve, mada lako ti nije bilo. Uvijek si ulagao veliki trud kako bi postigao ono sto zelis, ali u zadnje vrijeme sreca kao da ti nije bila naklonjena. Ipak to nikada nije znacilo da ces ti odustati, jer ti si borac bio i ostao.

Uvijek pronadjes razloga da budes sretan, jer ti si osoba koja nece  dozvoliti da tiga vlada njenim zivotom.

Mnogo toga loseg je tebe u zadnje vrijeme zadesilo, ali ti nisi zelio da se predas losoj sudbini. Uporan si posebno kada je tvoj posao u pitanju, jer od tvog posla zavisi mnogo.

Vrijedna si osoba koja se ne plasi novih obaveza, i opste si poznat po tome da preuzimas cak i obaveze koje nisu tvoje. Pored svega nabrojanog sreca bi trebala da ti bude vjeran pratilac, ali nije.

Ipak sreca ce u narednim danima da pokuca na tvoja vrata, jer pred tobom je sreca kakvu ni sam nisi mogao zamisliti.

Tebi slijedi unapredjenje na radnom mjestu koje ce ti znaciti mnogo. Novcana sreca je na tvojoj strani, i ti ces uspjeti da rijesis sve probleme koji su te do sada pratili.

 

VOCE BROJ 2

Tvoja trenutna ljubavna situacija nije na zavidnom nivou, ali ti se nadas svojoj ljubavnoj sreci kao malo ko drugi. Osoba si koja je prosla mnogo toga loseg jer bivsa ljubav ti nije bila vjerna. To te je mnogo pogodilo, ali vjeru u ljubav ti nikada nisi gubio.

Uvijek si na strani dobrote i nikada neces preavariti ili slagati osobu koju volis, mada je tebe tvoja zadnja ljubav mnogo ranila.

Ipak ti zelis srecu u ljubavi, jer ona je tvoja zivotna vodilja i bez nje  ne zelis da budes. U narednim danima desava se nesto predivno. Ti ces napokon da upoznas svoju veliku ljubav koja ce u bliskoj buducnosti tvoj zivot iz korijena promjeniti.

Pred tobom su velike promjene koje ce ti samo srecu donijeti.

Ti srece svoju srodnu dusu i nista vise u tvom zivotu nece biti isto, ali bolje sigurno hoce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2