Rak ZALJUBLJEN kao nikada do sada , Skorpija SHVACA  da ne smije propustiti SANSU ZA LJUBAV, a ovoj zodijak OSTVARUJE  veliku POSLOVNU ZELJU…

Rak ZALJUBLJEN kao nikada do sada , Skorpija SHVACA da ne smije propustiti SANSU ZA LJUBAV, a ovoj zodijak OSTVARUJE veliku POSLOVNU ZELJU…

4. kolovoza 2021. 0 By Maja

RAK

Nikada nije bilo sumnje u to da ste vi zodijak koji zivi za ljubav, i koji za istu cini sve. Vi ste rodjeni da iskreno volite, jer vas zaista neko samo moze pozeljeti da ima za partnera. Ipak toliko ljubavne srece koliko vi zasluzujete vam do sada nije bilo naklonjeno.

Mnogo toga se je desavalo, i vi ste mnogo patili zbog bivsih ljubavi koje sa vama nisu mislile ozbiljno.

Vi ste svoje srce uvijek poklanjali iskreno, dok se je na primjer vasa bivsa ljubav samo igrala sa vasim osjecanjima. Ipak neko kao vi nikada nije prestao da vjeruje u ljubavnu srecu. Vama je ljubavna sreca i sudjena jer u narednom periodu se desava nesto predivno. Vi cete se naime zaljubiti kao nikada do sada u svom zivotu.

Pred vama je susret koji ce sve da promjeni, jer ljubavna sreca je vama tako blizu.

Napokon cete imati ljubav kakvu i zasluzujete, iskrenu i bez laznih namjera jer vi srecete svoju srodnu dusu. U narednom periodu ljubavna sreca se nece odmcati sa vase strane. Pred vama je sreca kojoj se nikada niste prestali nadati.

 

SKORPIJA

Previse ste u zadnje vrijeme postali optereceni sa tudjim misljenima, mada vam to uopste ne prilici. Vi ste zodijak koji uvijek tacno zna sta zeli i koji se nikada nije osvrtao na to sta ce neko drugi reci. Ipak, zaljubljeni ste u osobu koja i nije bas na dobrom glasu, ali koja je ludo zaljubljena u vas.

I vi sami imate velika osjecanja prema toj osobi, ali kao da se plasite da budete iskreni prema sebi.

Dugo ste sami i zelite ljubavnu srecu, ali ne zelite da budete meta zlih jezika. Osoba koja je ukrala vase srce cini sve kako bi vi poceli da obracate paznju na nju, ali vi kao u inat sebi to ne cinite mada i sami mnogo patite.

U narednom periodu vi cete shvatiti da ne smijete propustiti sansu da budete iskreno sretni.

Ljubavna sreca je vama tako blizu, i vi cete iskoristiti priliku da budete sretni u ljubavi. Sta ce neko drugo reci ne treba da vas zanima, kao sto nije ni do sada. Pred vama je ljubavna sreca ukoliko dopustite sebi da slusate svoje srce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2