Izaberi SIMBOL KARME  i saznaj svoju BLISKU BUDUCNOST! – Da li ti je SUDJENO  da zbog NECEGA PATIS?!

Izaberi SIMBOL KARME i saznaj svoju BLISKU BUDUCNOST! – Da li ti je SUDJENO da zbog NECEGA PATIS?!

9. kolovoza 2021. 0 By Maja

SIMBOL KARME BROJ 1

Vi ste osoba koja uvijek nastoji da izvuce najbolje za sebe. Mnogo ste fokusirani na svoju srecu, i nikada ne biste dozvolili da vas neko skrene sa vaseg puta.

Vi ste bice koje uvijek zna sta zeli, i nikada ne biste dozvolili da vasa sreca zavisi od drugih ljudi.

Vi ste takvi  i nemate se namjeru mijenjati zbog bilo koga. Uvijek vam je vasa sreca na prvom mjestu, ali pri tome cesto zaboravljate ljude koji su vam bili podrska i kada vam nije sve islo dobro kao sada. To karma sve vidi i u vasoj bliskoj buducnosti vi cete imati priliku da osjetite kako je kada vas neko ignorise.

Vas karma kaznjava neuzvracenom ljubavi, jer u blizoj buducnosti vi cete se ludo zaljubiti.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo uznemiriti jer vasa ljubav nece biti uzvracena. Vi do sada niste obracali paznju na druge ljude, uskoro neko ko ce vama biti blizu srca nece obracati paznju na vas. Karma sve pamti i nikada ne zaboravlja. Ono sto vi mozda i niste primjetili, karma jeste.

 

SIMBOL KARME BROJ 2

Vas put je uvijek bio posten, jer vi ste bice koje je uvijek pokusavalo da koraca samo iskrenim i postenim putem. Nikada vas niko nije mogao nagovoriti da ucinite nesto sto se ne slaze sa vasim uvjerenjima. Vi ste vjerni sebi i nikada se zbog drugih ne biste mijenjali.

Trenutno se borite sa manjim problemima koji vama ipak jako tesko padaju.

Novcana situacija je sve samo nije kako treba, i to vam predstavlja velike probleme. Vi ste do sada cinili samo dobra djela, karma vas nema za sta kazniti, ali ce vas nagraditi.

U vasoj blizoj buducnosti mnogo toga ce se u vasem zivotu promjeniti na bolje.

Pred vama su desavanja koja ce vam pomoci da se rijesite svih novcanih problema koji vas muce. Karma svakome vraca po zasluzi, a vi ste zasluzili da budete samo nagradjeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2