U narednim danima: Ovan gubi ono sto mu je NAJDRAZE,  Blizanci saznaju BOLNU ISTINU  a ovaj znak NE ZNA  sta ce sa TOLIKO LJUBAVNE SRECE!

U narednim danima: Ovan gubi ono sto mu je NAJDRAZE, Blizanci saznaju BOLNU ISTINU a ovaj znak NE ZNA sta ce sa TOLIKO LJUBAVNE SRECE!

9. kolovoza 2021. 0 By Maja

Dolazi vrijeme velikih promjena za ova tri zodijaka. Dok Ovan i Blizanci pate, jednom zodijku cvjetaju ljubavne ruze srece.

OVAN

Nema sumnje u to da ste vi zodijak koji je uvijek pokusavao da se izbori za svoju ljubavnu srecu. Ali u zadnje vrijeme mnogo toga se je promjneilo u vasoj vezi. Vi ste se promjenili, mada to ne zelite da priznate. Vas partner u zadnje vrijeme cini sve kako bi se vasoj vezi vratio stari sjaj, ali vi ste previse zaokupirani svojim poslom, i izlazscima koji se vasem partneru nikako ne dopadaju.

Prije ste sve to cinili skupa, ali vama kao da je dosadila vasa veza, bar se tako ponasate prema voljenoj osobi.

Previse obaveza vam ne pruzaju prliku da se posvetite voljenom bicu, ali iskreno moramo reci da se mnogo i ne trudite. Trenutno vam sve izgleda kao da ce tako moci ici vjecno, ali varate se. U narednim danima vas partner donosi jednu vaznu odluku koja ce mnogo utjecati na vas.

Vas partner naime donosi odluku da raskine vezu sa vama, jer ljubavi sa vase strane vise ne primjeti.

Istina je da vi volite svog partnera, ali prosto su vam neke stvari postale prece. U danima koji su pred vama , voljena osoba vam zauvijek govori zbogom. Tek cete da shvatite da ste izgubili osobu koja je za vas bila spremna sve da ucini, ali niste jos dali sansu da vam to pokaze.

Niste imali vremena za svoje najdraze bice, sad cete imati dovoljno vremena da razmislite o svemu.

Pred vama je jedan period u kojem vam nece biti lako, jer vi gubite svoju najvecu ljubav, ali moracete da se pomirite sa tim da je sve to rezultat gresaka koje niste zeljeli sebi da priznate.

BLIZANCI

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu. Vi ste osoba koja cini sve kako bi vas partner bio samo sretan, jer vasa ljubav zaista nema granice. Volite da ucinite lijepe stvari za voljenu osobu, uvijek pronadjete neki razlog da vasa veza ne bi postala monotona.

Zajednicka putovanja su nesto sto mnogo cijenite, jer to je period kada mozete biti sami i o svemu u miru razgovarati.

Ali poceli ste da primjecujete promjene koje vam se nikako ne dopadaju. U zadnje vrijeme koliko god, i sta god cinili za voljenu osobu nista nije dovoljno. Dolazi do tog izrazaja nezahvalnosti, ali vise vas muci sto imate osjecaj da je vasem partneru sve postalo svejedno.

Vas osjecaj vas ne vara, jer vasem partneru jeste sve svejedno kada ste vi u pitanju.
Nazalost u njegov zivot je usla jedna druga osoba koja mu je zaludila misli.

Vi cete u narednim danima saznati sve i istina je da vam nece biti lako. Pred vama su velike promjene, jer teska srca cete voljenom bicu reci zbogom.
Vi prevaru nikada ne oprastate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2