U narednom periodu:  Bik se kaje ZBOG BIVSE LJUBAVI! – Lav pronalazi srodnu dusu a ovaj zodijak prosto NEMA SRECE u LJUBAVI…

U narednom periodu: Bik se kaje ZBOG BIVSE LJUBAVI! – Lav pronalazi srodnu dusu a ovaj zodijak prosto NEMA SRECE u LJUBAVI…

9. kolovoza 2021. 0 By Maja

Ljubavne zvijezde nisu svakom zodijaku naklonjene. Neki ce morati da se suoce sa velikom tugom, a neki uzivaju u ljubavnoj sreci.

BIK

Vi ste zodijak koji za ljubav zivi i koji za ljubavnu srecu sve cini. Vi ste neko ko zeli srecu u svojoj vezi, ali istovremeno zelite da drzite kontrolu nad vasim partnerom. Osoba ste koja zeli samo da uziva u ljubavnoj sreci i nista vise.

Vi ste imali jednu predivnu vezu, ali niste znali da cuvate ljubav koju ste imali na svojoj strani.

Svojim postupcima ste mnogo toga upropastili, jer niste znali sta da cinite kada je vasa ljubavna sreca u pitanju. Iza vas je jedan raskid koji vam je slomio srce, ali vi nikada niste prestali da se nadate svojoj ljubavnoj sreci. Zelite svog bivseg partnera po svaku cijenu nazad u svom zivotu, jer mnogo se kajete zbog postupaka iz proslosti.

Vi ste osoba koja je uvijek znala da je napravila gresku, ali niste zeljeli to da priznate.

U narednom periodu dolazi do susreta sa bivsom ljubavi, ali sanse su male da ce vam vas bivsi partner oprostiti. Pred vama su desavanja koja ce od vas zahtijevati mnogo, jer bivsi partner zeli izvinjenje, da li cete moci preci preko svog ponosa zavisi samo o vama.

 

LAV

Vi st vec dugo vremena sami, ali nikada niste gubili nadu da cete pronaci svoju srodnu dusu. Vi ste osoba koja uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu, jer vi zelite toliko toga da postignete. Vama je jako bitno da imate nekoga na svojoj strani kome mozete vjerovati, jer vi svoje povjerenje poslije desavanja iz proslosti ne poklanjate tako lako.

Pred vama  je sreca jer vi cete u narednom periodu pronaci osobu koja ce se ludo u vas zaljubiti.

Vi cete imati toliko srece jer pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti. Mnogo toga ce desiti u vasem zivotu, jer vi cete upoznati ljubav svog zivota. Pred vama su velike promjene koje ce vam samo dobro donijeti. Sa tom osobom vi cete postici mnogo vise nego sto ste to ikada imali u planu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2