U svakoj TEGLICI je zatvorena TVOJA SRECA ! – Izaberi jednu i SAZNAJ da li si USPIO da SRECA NAPOKON  stigne DO TEBE!

U svakoj TEGLICI je zatvorena TVOJA SRECA ! – Izaberi jednu i SAZNAJ da li si USPIO da SRECA NAPOKON stigne DO TEBE!

9. kolovoza 2021. 0 By Maja

Cuda se  desavaju, ali da li ce se cudo i za tebe desiti saznaces kada izaberes jednu teglicu.

Tvoja sreca je sakrivena u njoj, a na tebi je da izaberes jednu i saznas da li ce napokon sreca izaci i  poceti da prati tvoje korake.

TEGLICA SRECE BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek pokusavala da se sama izbori za svoju srecu. Nazalost to ti nije uvijek polazilo za rukom, mada si ti veliki trud ulozio  u sve sto ti je bitno. Ti si neko ko se mnogo trudi da ostvari svoje snove, ali nije ni tebi uvijek lako bilo.

Mnogo problema je iza tebe, ali ti si osoba koja zna kako da se izbori sa njima.

Ti si osoba koja uvijek pokusava da ostvari ono sto je zamislila, ali sreca tebi nije uvijek naklonjena. Mnogo dobrih dijela  cinis, za druge si uvijek tu i uvijek ces pomoci koliko je to u tvojoj moci.

Osoba si koja pokusava da osigura bolju buducnost za sebe i svoju porodicu jer ti nikada nisi mislio samo na sebe.

Teglica srece koju si izabrao napokon pusta tvoju srecu da prema tebi krene. Ti ces imati mnogo srece jer ti si osoba koja srecu zasluzuje. Uvijek si znao da ce sreca so tebe stici, i tvoj osjecaj tebe nije prevario.

 

TEGLICA SRECE BROJ 2

Uvijek si znao da za srecu nije potrebno mnogo. Ti nikada nisi bio pohlepna osoba, uvijek si zelio samo onoliko koliko ti je za tvoju srecu potrebno. Nikada nisi zelio previse, jer ti si osoba koja zna da cijeni i male sitnice koje zivot pruza.

Osoba si koja srecu zasluzuje, ali ta sreca nije tebi uvijek bila naklonjena.

Mnogo problema je iza tebe, ali ti si neko ko se je uvijek borio za sebe i svoje najmilije. Mnogo problema ne znaci da si ti postao drugacija osoba,naprotiv samo si se jos vise trudio da se izboris za svoju srecu. Teglica koju si izabrao do tebe pusta srecu koja ce cijeli tvoj zivot da promjeni iz korijena.

Nikada nisi zelio mnogo, ali sreca koja do tebe stize mnogo ce da ti pruzi.

Ti ces imati sve sto pozelis, jer pred tobom su promjene o kakvim nisi mogao ni sanjati. Velika desavanja tebe ocekuju koja ce sve na bolje da promjene. Niko nece biti sretniji od tebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2