IZABERI SKOLJKU: JEDNA je znak DA CE TVOJE ZELJE POSTATI  STVARNOST!

IZABERI SKOLJKU: JEDNA je znak DA CE TVOJE ZELJE POSTATI STVARNOST!

10. kolovoza 2021. 0 By Lala

SKOLJKA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali skoljku broj dva, imate nacin da se izborite sa svojim zeljama.

Vase su zelje velike ali imate snagu da ih iznesete i sprovedete u delo. Cesto idete glavom kroz zid, za svoje ciljeve i zelje. Budite ineteresovanje mnogih da se ostvarite, i oni vam prosto zavide.

Cesto zelite i nemoguce stvari, one koje nisu realne, ali opet uspete da izadjete na kraj. Mnogi se pitaju da li postoji neka zelja koju niste ostvarili?

Upravo zelite nekoga, a znate da je zauzet i da vas za sada ne gleda. Vi se zelite da upustite u licnu borbu i licnu avanturu sa tom osobom. Iaskoristicete svoje zavodnicke moci, i mislite je osvojiti pa kako god da se namucite.

Ovo bi za vas bio pravi trofej, a vi zelite da vas gledaju sa zaviscu. Bice ovo jedna i jedina zelja koja vam nece uspeti. Ma kako da se trudite, ova zelja vam nece postati stvarnost.

Pa nemojte biti sebicni, do sada steimali puno lepoga!

 

SKOLJKA BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali skoljku broj tri, imali ste nacin da  ostvarite mnogo kojesta, ali teskom mukom.

Vama niko nije nista i nikada poklonio. Ni sada ne ocekujete nesto slicno, jer i ne trazite neciju pomoc.

Imate ljubav svoga zivota, osobu koju volite i pored koje se osecate srecno. Vasa je ljubav pretrpela mnogo i imala je trnovit put, sa brojnim preprekama.

Mnoge su se nasle tu, i trebalo ih je samo pregaziti. Od datih prepreka, mnoge su vam podmetnuli vasi lazni prijatelji.

U neke od njih ste se zaklinjali, ali cetze sada znati ko je ko!

Zelite se odseliti daleko, vi i partner jer ste u drugom gradu kupili stan i samo je pitanje zaposlenja. Skolovani ste, potegli ste neke veze, ali nikako da se desi taj ocekivani poziv.

Konacno ce se  pojaviti vas dobrotvor sa vasim ugovorima za posao, a vi idete u novi grad, novi zivot, i novo popglavlje svoga zivota. Novo ali srecno i izvesno!

Stranice: 1 2