IZABERI i saznaj: Tvoje OCI otkrivaju  TAJNU tvoje DUSE – Jedne su DOKAZ DOBROTE!

IZABERI i saznaj: Tvoje OCI otkrivaju TAJNU tvoje DUSE – Jedne su DOKAZ DOBROTE!

11. kolovoza 2021. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale sliku broj dva, izabrale su smedje oci.   Ovo su jedne od najcescih ociju koje volimo. I onih za kojima cesto zalimo. Smedje oci  su one u kojima se krije tajna nase duse. Ta tajna je nasa toplina, ljubav i patnja  sabrane u jednu.

Osobe koje imaju smedje oci su izuzetno dobre i njezne.  Kako u cijelom njihovom bicu, tako i u ocima, krije se toplina. Ona njezna, ljudska toplina, koju zelimo svi.

Toplina za kojom ,ceznemo svi. Ove osobe su jako realne i razumne.

Svi bi zeljeli da naidju na tako dobre majke, supruge , i buduce ljubavi. Njihova je dusa  cista kao suza.

Oni ugadjaju  svima, kako voljenom bicu, tako i bliznjima. Nije dobro sto sebe zapostavljaju, ali su takve.

Kada je dobro nasima, dobro je i nama. To je njihovo zivotno pravilo. Kako vladaju, tako i zive.

U  ljubavi su predane i iskrene. Daju sve od sebe za one koje vole. I onda kada ne primaju ni polovinu toga.

A nikada se ne zale. Samo izraz topline  kada se pomijesa sa nekom cudnom sjetom, otkrije onaj znak: Znak tuge, koju uprkos svemu, ne znaju da skriju.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale sliku broj tri, izabrale su oci zelene boje. Vi ste izabrali smaragde! Ta dva zelena oka, dokaz su dobrote.  Osobe sa ovim ocima su veliki sanjari. Romanticne su prirode, pa se obicno bave nekom umjetnoscu.

Veliki su zaljubljenici prirode. Dok jedni vole kuce kao skole, oni mastaju o maloj kucici.Dok drugi mastaju o moru, ove osobe se zadovoljavaju rijecicom okruzenom zelenilom.

Jednostavno, vi ste  zanesenjaci. Kada volite volite svim srcem. Gordost  vam je jaca osobina. To je vasa najveca osobina u teskim prilikama. Ona vam pomaze da dostojanstveno podnosite sve  zivotne gubitke.

U porodici ste jako pozrtvovani, a kao prijatelj ste odani. Kada se zaljubite, odani ste, do kraja. Partner ce vas drzati po cijenu svega. Cuvace vas kao dijamant.

Stranice: 1 2