LJUBAVNI HOROSKOP za sve ZODIJAKE otkriva koga ocekuje VELIKA SRECA, a koga BOLNI RASKID!

LJUBAVNI HOROSKOP za sve ZODIJAKE otkriva koga ocekuje VELIKA SRECA, a koga BOLNI RASKID!

11. kolovoza 2021. 0 By Maja

VAGA

Vam nijeproblem oprostiti male greske, ali preko nekih prosto ne mozete preci. Partner je mnogo povrijedio vasa osijecanja i vi se vec dvoumite da li d oprostite ili da zauvijek okrenete ledja voljenoj osobi.  U narednom periodu emocije vam nece dati mira. Vi volite svog partnera, ali ste uz to i mnogo ponosni. Odluku samo vi mozete donijeti mada vam nece biti lako.

 

SKORPIJA

Mnogo ulazete u vasu veu, ali vas partner sve uzima zdravo za gotovo. Nvikli ste da za sve preuzmete odgovorost, i sad vas to kosta mnogo nervoze. Ne zelite vise da trpite cinjenicu da ste vi jedina osoba koja se bori da vasa veza opstane. Budite iskreni kao uviejk i recite  vasem partneru sta vam smeta, inace se nista nece promijeniti.

 

STRIJELAC

Poceli ste da krijete neke vazne stvari od vaseg partnera. Niste iskreni prema voljenoj osobi, ali nemojte se previse opustati. Vas partner ce uskoro saznati za sve sto ste mu tajili i to ce vas kostati velikih nesuglasica. Pred vama je period u kojem morate preuzeti odgovornost za svoje postupke. Prtner vam nece oprostiti ako tako nastavite.

 

JARAC

Imte neke sumnje u voljenu osobu ali nikko da saznte o cemu se radi. Vi kao i uviejk zelite smo istinu, ali ona bi mogla da bude vrlo bolna. Vasa voljena osoba nije uvijek bila iskrena prema vama i vi cete pravu istinu ubrzo saznati. Velike su sanse da cete donijeti jednu vaznu odluku koja ce promiejniti sve.

 

VODOLIJA

Posvetite vise paznje voljenoj osobi, jer vas tenutni stav prem vasoj vezi vas ne vodi nikuda. Vasem partneru je mnogo stalo do vas ali vi ste semnogo promijenili. Nije da ne volite svog partnera, ali osijecanja vise nisu ista. Budite iskreni prema voljenoj osobi jer ste to uvijek bili. Ne igrajte se sa partnerovim osijecanjima.

 

RIBA

Pred vama je jedan period u koje cete osijetiti pravu ljubavnu srecu. Vas partner ce ciniti svekako bi vi bili sretni, a to ce u vama na pocetku probuditi sumnje. Mislite da on to radi jer ga grize savijest, ali to nije tako. Vas partner vam samo zeli dokazati koliko vas voli i koliko mu je stalo do vas. Uzivajte i ne budite sumnjicavi.

 

Stranice: 1 2