Vagu ocekuje BOGATSVO, Skorpija bi mogla OSTATI SAMA a VODOLIJI SE smijesi VELIKA SRECA!

Vagu ocekuje BOGATSVO, Skorpija bi mogla OSTATI SAMA a VODOLIJI SE smijesi VELIKA SRECA!

11. kolovoza 2021. 0 By Maja

VAGA

Koliko god se trudite da postignete sto bolje poslovne rezultate, sreca kao da vam okrece ledja. Niste zadovoljni i morate se vise zauzeti za sebe. Neke osobe samo koriste vas trud, ali do kraja mjeseca ce se to promijeniti. Vi cet uspijeti da se izborite za ono sto je vama bitno. Po ciganskim kartama vas ocekuje manje bogatsvo koj ce mnoge vas probleme rijesiti.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca vas zaobilazi ali jednim djelom ste i sami za to ogdogovorni. Ne umijete da popustite voljenoj osobi jer prvise tjerate svoj inat koji vamne donosi nista dobro. Pociganskim kartama vi bi vrlo brzo mogli ostati sami ako tako nastavite. Voljena osoba polako gubi svako strpljenje sa vama. Na poslovnom polju ce vam mnogo toga polaziti za rukom.

 

STRIJELAC

Posao ce da vam cvijeta, ali ljubav nikako. Cinjenica je da vise truda ulazete u svoj posao nego u svoju vezu. Vasem partneru s to naravno ne dopada ali i vi sami morate vise da se potrudite oko svoje veze. Do kraja mjeseca cete morati donijeti vaznu odluku kada je ljubav u pitanju. Ne oslanjajte se na srecu vec se potrudte da sacuvate vasu vezu.

 

JARAC

Do sada je sve izgledalo kao da je vas trud uzalud kada je posao u pitanju. Previse svog truda ulazete za male novce, ali nikako da skupite hrabrosti i da se zauzmete za sebe. Po ciganskim kartama vas ocekjue sreca, ali samo  ako se i zauzmete za ono do cega vam je stalo. Pred vama su odlicni novcani dobitci, ali plasite se da se izborite za ono sto vam je bitno. U ljubavi nece biti promijena.

 

VODOLIJA

Vas do kraja ljeta ocekuju veliki novcani dobitci. Ne odustajete od svoji zelja i to ce vam se isplatiti. Vas do krja ljeta ocekuju velike promijene koje ce i vas iznenaditi. Toliko uspijeha niste ni sami ocekivali. Na  polju ljubavi se sve odvija onako kako ste zeljeli. Do kraja mjeseca je zaista sreca na vasoj strani.

 

RIBA

Sreca kuca i na vasa vrata. Poslije mnogih problema koji su vas zadesili u zadnje vrijeme, vi se niste predavali. Izborili ste se za svoju srecu koja ce do krja ljeta uci u vas dom. Nesuglasice i problemi pripadaju proslosti. Nista nece moci unistiti vasu srecu. Vas ocekuje sreca u svim segmetima vaseg zivota.

Stranice: 1 2