MUDRA ZIVOTINJA koja te najvise privlaci DONOSI TI VAZNE VESTI!

MUDRA ZIVOTINJA koja te najvise privlaci DONOSI TI VAZNE VESTI!

12. kolovoza 2021. 0 By Lala

MUDRA ZIVOTINJA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali mudru zivotinju broj dva, izabrali ste sovu,  a ona vam uvek izaziva slutnje.

Sova inace simbolizuje neke dogadjaje u skoroj buducnosti, i pitanje je sta ce vama doneti.

Neku lepu, ili manje lepu vest, nesto sto ce vas obradovati, ili rastuziti. Kod vas ce biti i jedne i druge emocije, i bas kao sto ocekujete ono tuzno, tako ce biti i lepoga.

Razlog vase tuge je skori rastanak sa voljenim bicem, rastanak koji vas je izbacio iz koloseka.

Nije to rastanak zbog nedostatka ljubavi. Bio je to splet zivotnih okolnosti, kada se pruzi sansa koja se jednom pruza u zivotu.Sredjeni papiri za put, i radno mesto u obecanoj zemlji.

Tako je nestalo vase radovanje, jer ga je odneo sa sobom. Sova vam savetuje da mudro cekate jos par dana. Dolazi po vas, i vodi vas sebi!

 

MUDRA ZIVOTINJA BROJ TRI:

Vi ste od onih koje su ucili da pored svih problema morate biti strpljivi i imati kontrolu razuma.

Razum mora da vlada i nadvlada sve situacije koje vas snadju. U vasem slucaju ne smete gubiti razum, nego odtrzati samo kontrolu.Uz sve to , morate sacuvati neznost u sebi.

Ovaj delfin vam savetuje da nije sve u radu, da nije sve u postupcima, i u lepim namerama. Ne smete biti grubi, ne mozete pokazivati svoje lose strane, i nikada ne smete prenagliti u recima.

Vi kada ste ljutiti ponasate se grubo, a grubosti bole!

Morate se nauciti da verujete, da imate poverenje u partnera, i da ga ne kaznjavate dugim cutanjem, i besom koji ne znate kontrolisati. Morati imate meru, i u ljutnji i u svim drugim osecanjima.

 

Stranice: 1 2