Ovim zodijacima ce DO KRAJA LJETA biti SLOMLJENO SRCE!

Ovim zodijacima ce DO KRAJA LJETA biti SLOMLJENO SRCE!

17. kolovoza 2021. 0 By Maja

JARAC

Vasa ljubav je bila i ostala nesto posebno. Ono sto vi mozete da ucinite za osobu koju volite, ne moze niko drugi. Vasa osjecanja su uviejk iskrena jer vi vjerujete u ljubav. Mnoog cinite, ali vi nikada ne ocekujete mnogo. Mozda je to  vasa najveca greska, jer se malo zauzimate za sebe.

Sreca voljene osobe vam je uvijek na prvom mjsetu, bez obzira na sve. Vasau ljubav bi mnogi zeljeli, ali vi se ne igrate sa tudjim osjecanjima. Nikada voljenu osobu ne bi prevarili ili slagali.

To se za osobu sa kojom ste sada ne mote reci. Mada vas mnogo voli, ona ipak ima tajne koje cuva samo za sebe. Dok ste vi uvijek iskreni prema voljenoj osobi, ona krije tajne za koje cete vi uskoro saznati. Ono sto cete saznati slomiti ce vam srce. Vas partner vas ne vara, toga se ne morate plasiti. Ali on cini nesto iza vasih ledja u cemu ste mu poklonili najvece povjerenje.

Vase srce ce biti slomljeno, mada vi to sigurno niste zasluzili. Povjerenje ce nestati, a da li ce doci do oprostaja zavisi samo od vase odluke. Uvijek vam je povjerenje bil na prvom mjsetu, sada ce to povjerenje biti izlozeno velikoj probi. Vi uvijek zelite da znate istinu, i ovaj put cete je saznati ali ona ce biti vrlo bolna.

Vas partner ce se mnogo kajati zbog greske koju je napravio. Nije mu bila namjera da vas povrijedi, ali vasem razocarenju nece biti kraja. Odluka je na vama kako cete ici dalje sa vasom vezom.

 

Stranice: 1 2