SRCE ŽELJA:  Izaberi  SVOJ BROJ  i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA LJETA!

SRCE ŽELJA: Izaberi SVOJ BROJ i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA LJETA!

21. kolovoza 2021. 0 By Maja

BROJ 1

Ako malo bolje razmislite , primjetit cete da ovaj broj u vasem zivotu igra jednu vaznu ulogu. Svjesno ste izabrali ovaj broj koji ce vam proreci vasu ljubavnu sudbinu do kraja ljeta. Naime, pred vama se desavanja koja vas i nece toliko usreciti.

Naprotiv ocekuju vas veliki problemi u vasoj vezi koji su povezani sa jednom drugom osobom.

Ta osoba kvari sve, i do kraja ljeta njoj ce poci za rukom da srusi vasu vezu za koju ste se toliko dugo borili i toliko ljubavi ulagali. Ukoliko ste slobodni, ovaj broj sluti sudbonosnom poznanstvu sa vasom velikom ljubavi.

 

BROJ 2

Vi ste uvijek znali sta zelite, a sta ne kada je vasa ljubavna sreca u pitanju. Moramo navesti da ste vi osoba koja zivi za ljubav i svoju ljubavnu srecu. Vas partner vas mnogo voli, ali vi cesto imate sumnje u to.

Istina je da ste vi njemu sve u zivotu, i da vas on ni za sta na svijetu ne bi mijenjao.

Vasa ljubavna prica nije bila jednostavna na samom pocetku, alu zajedno ste postigli da budete samo sretni.Tako ce ostati i do kraja ljeta, jer pred vama je ljubavna sreca i jos mnogo vise.

 

BROJ  3

Mnogo cinite za svoju srecu, ali u zadnje vrijeme vas muce sumnje koje ne mozete da izbacite iz svoje glave. Vi ste osoba koja je uvijek mislila samo najbolje, ali partnerovo ponasanje je pocelo da se mijenja, sto vas mnogo brine.

Prvo sto vam pada na pamet je da je vas partner sa nekom drugom osobom, i da vas vara.

Ali do kraja mjeseca cete se uvjeriti da je sve to bilo samo dio vase maste. Vas parnter se je promjenio zbog problema na poslovnom polju, ali i te probleme ce uspjeti rijesiti. Vi cete saznati cijelu istinu i niko sretniji od vas nece biti. Vas parner vas nikada ne bi prevario.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2