IZABERI AMAJLIJU-ona OTKRIVA DA LI CETE POVREDITI NEKO DO KOGA TI JE MNOGO STALO?!

25. kolovoza 2021. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI AMAJLIJU BROJ JEDAN:

Vi koji ste odabrali amajliju broj jedan je ona koja se odnosi na vasu ljubav. Vasa ljubav vas upucuje da treba da je cuvate i negujete, i da bez amajlije nikada i nikuda ne idete. Sve sto se desava a ide na lose, vi to pripisujete dejstvu svoje amajlije. Jako ste sujeverni  ali vase sujeverje ponekada prelazi granice. Morate shvatiti da se mnoge stvari u zivotu desavaju bas tako sto mora tako da bude. Ponekad  se mora znati da  neke stvari ne mozemo mi da kontrolisemo, niti da uticemo na njih, ma kako da zelimo. I ma sta da mi ucinimo, mi smo tu nemocni. Trenutno ste u vezi koja vas cak toliko cini i besnom i ljutom, pa onda se smire situacije. Vas partner vas uvek ubedi, uvek prosto pobedi u svim prilikama, da vas preokrene u vasim cvrstim odlukama i namerama.

Dugo ste u vezi, a osecanja su vam cas lepa, cas nejasna, cas ih ne znate da definisete. Vi trpite neku fazu koja je na prelazu osecaja za ljubav i osecaja navike. Ne mozete da razdvojite svoja osecanja ljubavi, onog sto se u vama budi kao emocija, ili onoga sto traje i sto ste navikli.

Niste se pitali sta partner oseca, zasto se tako ponasa, i sta je ono sto zeli on, a sta ono sto zelite vi. Nemate snage da razdvojite, zelje i ono sto pokazuje vasa svakodnevice. Upitajte se cemu vodi vasa veza?

Da li ste vec povredjeni ili cete tek biti povredjeni?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2