Ono sto si PRVO VIDIO na SLICI OTKRIVA TAJNU zbog koje NAJVISE PATIS!

Ono sto si PRVO VIDIO na SLICI OTKRIVA TAJNU zbog koje NAJVISE PATIS!

27. kolovoza 2021. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO LEPTIRA:

Ti si u svom zivotu mnogo ucinio za druge. Ti si osoba velikog srca koja je uvijek pruzala ruku pomoci. Cesto je ta pomoc i tebi bila potrebna, ali malo je bilo osoba koje su ti je i pruzili. Oni od kojih si se najvise nadao, oni su ti okrenuli ledja u nevolji.

Svoje razocarenje nisi pokazivao jer si i previse ponosna osoba. U te ljude si vjerovao, ali oni su pokazali svoje pravo lice. Tvoje razocarenje je ogromno i to tebe mnogo boli. Ali ti to nikada neces nikome priznati.

Ti zelis da vjerujes da je svako dobra osoba, ali duboko u sebi ti vrlo dobro znas da to nije tako. Uvijek si bio posten i iskren prema drugima, mada su tebe mnogi u zivotu lagali. Nisi osoba koja srce nosi na jeziku i mnogo toga si pressutio i ako si znao da te lazu.

Ti svoju tajnu nikome ne otkrivas. Tvoje razocarenje je veliko, ali ti to cuvas za sebe. Mnoog te boli tudja pohlepa i ne podnosis ljude koji samo misle na sebe. Ali ti si sa svakom osobom dobar jer ne zelis da se spustas na njihov nivo i da imap kazes da i ti mozes drugacije.

Ti si odlucio da budes dobar, bez obzira kakvi ljudi bili prema tebi. Mozda je tebe tvoja dobrota u zivotu mnogo kostala, ali to te nikada nije natjeralo da se promijenis. Vjeran si isebi i svojim principim abez obzira na sve.

Stranice: 1 2