Skorpije, SEPTEMBAR ce kada ste vi u pitanju biti MJESEC ODLUKA!

Skorpije, SEPTEMBAR ce kada ste vi u pitanju biti MJESEC ODLUKA!

30. kolovoza 2021. 0 By Maja

LJUBAV

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Vi ste mnogo voljena osoba ali vi imate tolike sumnje u vseg partnera da je i njemu polako dosta svega. Koliko god njegova ljubva prema vama bila ogromna, vi uvijek uspijete da na neki nacin sve okrenete u negativnom pravcu.

Vas partne se zaista trudi da vam ispuni svaku zelju mada ni on nije u tolikoj mogucnosti. Ipak se trudi ali vama nikad dosta.

Niste isplai posteni prema voljenooj osobi. Naravno da i vas partner ima svoje mane, ali njegov trud je bar iskren. Vama ce voljena osoba u mjesecu septembru postaviti jedan ultimatum, a na vama je da donesete ispravnu odluku.

Vase sumnje moraj doci kraju jer ce vas partner napraviti jedan potez koji vam se nece dopasti. D li ste spremni da za voljenu osobu napravite neke promjene koje ce vam oboma ici u korist?

 

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Samo zbog toga sto ste trenutno u situaciji da birate, to ne znaci da treba da se igrate s tudjim osjecanjima. Dvije osobe su zaljubljene u vas, ali vi nikako da budete iskreni i da donesete konacnu odluku.

Laska vam sto ste u centu paznje kod  tih osoba kojima se mnogo dopadate, ali vi se morate odluciti. Pa i ako to znaci da se necete odluciti ni za jednu od njih, budite iskreni i to iskreno recite, jer vi se inace ne igrate sa tudjim osjecanjima.

Stranice: 1 2