U SEPTEMBRU ce mnoge DEVICE STATI NA LUDI KAMEN, ali NEKE OCEKUJU SILNA RAZOCARENJA!

U SEPTEMBRU ce mnoge DEVICE STATI NA LUDI KAMEN, ali NEKE OCEKUJU SILNA RAZOCARENJA!

30. kolovoza 2021. 0 By Lala

DEVICA:

Septembar je mesec  koji je za mnoge device prekretnica u zivotu i to ce zaista biti jedinstvena prilika.

Dok jedne budu na pocetku necega, druge ce vec zavrsavati jedno poglavlje svoga zivota. Spremno i odlucno ce ulaziti u nova zivotna razdiblja, ne zaleci ni za cime. Dok jedne budu na pocetku prvih ljubavi, koje su uvek velike, druge ce svoju ljubav pretociti u zivot. Onaj buduci, pravi, koji vri od desavanja, dogadjajai lepih i manje lepih.

Neke ce biti srecne i zadovoljne, posto su do sada dosta patile i odricale se svega. Mnoge ce biti i silno razocarane, pa ce biti ljute na ceo svet. A jednima ce se bas posreciti jer ce ovog meseca resiti da stanu na ludi kamen!

Posao:

Vi ste od onih koji su navikli na svoje obaveze i da ih izvrsavate na vreme.Mozda ste se i bunili, zalili se i jadali mnogo puta! Shvatili ste da jadikovanje nikome ne sluzi, nego samo vama stvara dodatne probleme. Osim sto se nervirate, jos i druge tretirate kao duznike da slusaju vase zalopojke i jadikovanja.

Onda ste se zagrejali, resili cvrsto da sebi ne komplikujete. Od nesigurne licnosti, postali ste neko vrlo sposoban za rad.I rad i rezultate!

Ovoga meseca ce vas trud biti isplatljiv, jer cete biti i nagradjeni. Vasi pretpostavljeni su vas shvatili vrlo ozbiljno.

Vi cesto pomazete drugim kolegama jer ste brzi i spretniji, a imate i nesto posebno sto drugi nemaju. Vase savete i konsultacije, kao i svaki vid sugestija, oni koji su prihvatali, dao je resenje. Ne samo reseneje kao resenje, nego i velike rezultate. Zato se radujte i ocekujte novo radno mesto, mnogo laksi posao, a vecu zaradu.

Ljubav:

Slobodne device koje nisu u stalnoj vezi,  zive za provod, imace silno razocarenje ovog meseca. Vecina vas je ili sama ili tajno voli nekoga, a krije. Vi koje ste slobodne, imate nacin da se zaljubite, mada bezite od ljubavi.

Ukazace vam se prilika koju ne trebate propustiti. Vi nekome saljete tajne signale preko prijatelja. A on kada pokusa da vam se priblizi, vi se nekako okrenete u drugom smeru, pa misli da ga ne simpatisete.

Desice vam se da ce vas izigrati bas kada vas ponesu jaka osecanja. Bice to kratke veze, za vas zelja da budu trajne. Za partnera samo avantura. Onaj kojeg volite, okrenuce vam ledja  kada ga najvise budete voljeli. Bas kada budete poceli mastati o buducnosti, on ce vas silno razocarati.

Device u vezi koja traje duze, razmatrace svoja osecanja, jer vise nece hteti da luduju.

Shvatice da je ovaj mesec idealno doba godine da se misli o buducnosti. Zato ce stavljati partnera na svrsen cin, pred odluku zivota! Neki od vas ce se bojati obaveza,  i imati strah od novoga poglavlja u zivotu. Neke ce jedva docekati sudbonosno pitanje, misleci da ga nikada nece cuti.

A jedni od vas pod ovim znakom ce iznenada stati na ludi  kamen! Sudbonosno DA reci ce neocekivano i nenadano.

Zdravlje:

Vase zdravlje je dobro za sada ali vodite racuna.

Obratite paznju na ishranu, vise tecnosti, i manje kalorija.