LJUBAVNI HOROSKOP za   1.SEPTEMBAR: Raku trenutni polozaj zvezda DONOSI    MIR i HARMONIJU,Ribe  imaju VELIKI SARM…

LJUBAVNI HOROSKOP za 1.SEPTEMBAR: Raku trenutni polozaj zvezda DONOSI MIR i HARMONIJU,Ribe imaju VELIKI SARM…

31. kolovoza 2021. 0 By Lala

VAGA

Danas vam zvezde ne donose previše srece, ali ako idete na sastanak sve će proći u najboljem redu. Verovatno nećete pasti u nesvest od ljubavi niti uzleteti u oblake, ali ćete prizemljeno pristupiti celoj situaciji, što i nije tako loše. Često se prava ljubav rodi baš u ovakvim situacijama. Budite strpljivi.

 

 

ŠKORPIJA

Zvezde vam danas donose harmoniju koja će pobiti svu tenziju koju ste osećali u poslednje vreme u svom ljubavnom životu. Iskoristite ove okolnosti i pokažite ljubav svom pratneru tako što ćete ga izmasirati aromatičnim uljem, skuvati lep ručak ili kupiti neku sitnicu. Osoba koju volite će biti oduševljena.

 

 

STRELAC

Kao što je svakoj reci potrebno korito u kom teče, tako je isto i vama potreban odnos koji se bazira na dubini, čvrstini i sigurnosti. Trenutni položaj planeta vam donosi upravo sigurnost za kojom vi tragate. Osoba koja vam se dopada ne odustaje lako i nije neko ko se povuče ispred prve prepreke. Upravo to je vama potrebno.

 

JARAC

Trenutni položaj planeta ne donosi naročita uzbuđenja kada je ljubav u pitanju, ali vam svakako donosi pogodnosti. Vreme je da se bazirate na praktične stvari u vašoj vezi koje stoje na čekanju već duže vreme. Razgovarajte sa partnerom o toma kako biste mogli unaprediti vaš trenutni odnos. Bićete inspirativni i uspešni u svemu što naumite.

 

 

VODOLIJA

Vi niste uopšte naivni. Trenutno vam je potreban novac i nastojite da sav svoj šarm i ljubav usmerite ka onome ko to može da vam priušti. Planete vam savetuju da ne budete ograničeni i plitki. Zađite malo u suštinu. Shvatićete da postoje i mnogo značajnije stvari od novca.

 

 

RIBE

Nebeski položaj vam donosi mogućnost ostvarenja svih snova. Ako ste mislili da organizujete zabavu za osobu koja vam se dopada ili je pozovete na večeru, učinite da se ona oseća posebno i da joj bude udobno i prijatno. Definitivno neće moći da odoli vašem šarmu. Iskoristite ga!

 

 

Stranice: 1 2