Blizanci PRED VELIKOM ODLUKOM, Rak moli za OPROSTAJ, a ovaj zodijak pronalazi SRECU za SVA VREMENA!

Blizanci PRED VELIKOM ODLUKOM, Rak moli za OPROSTAJ, a ovaj zodijak pronalazi SRECU za SVA VREMENA!

1. rujna 2021. 0 By Maja

BLIZANCI

Pred vama je jedan period koji vam se nece ni malo dopasti. Na poslovnom polju vas ocekuju novi izazovi, ali i teske odluke koje cete morati donijeti. Pred vama je jedan period u kojem cete biti mnogo nervozni, ali na kraju ce se ta nervoza isplatiti. Velike odluke su pred vama koje ce mnogo toga promijeniti, ali koje ce vas na kraju mnogo usreciti. Pred vama su jako bitne odluke koje ce biti od velikog znacaja kako za vas, tako i za druge.

To ce vam stvarati dodatnu nervozu koja ce se vrlo lose odraziti na vas. Mada vazite za osobu koja zna kako da podnese pritisak, period koji je pred vama mnogo ce vam tesko pasti. Imajte na umu da ce se vas trud isplatiti, ma koliko god vam se to cinilo nemoguce. Vi cete mnogo postici, i sami cete shvatiti da ste se uzalud nervirali.

 

RAK

Vi niste osoba koja se sluzi lazima. Zapravo ste uvijek iskreni, pa makar to bili i na svoju stetu. Pred vama je jedan period u kojem cete napraviti jednu veliku gresku. Vi ste inace uvijek iskreni prema voljenoj osobi, ali uskoro cete se naci u vrlo nezgodnoj situaciji. Jedan susret ce promijeniti sve. Vec dugo niste vidjeli bivsu ljubav, ali susret koji slijedi vasem partneru se nece ni malo dopasti. Pokusacete da sakrijete svoje osjecanja, ali to vam nece poci za rukom. Vi ste emotivno mnogo vezani za svog partnera, ali jedna greska ce vas kostati mnogo.

Prema bivsoj ljubavi cete opet poceti da imate osjecanja, ali  cete brzo i shvatiti da je kraj bio najbolje rijesenje. To nece promijeniti cinjenicu da ce vas partner za sve saznati, i on nece imati milosti. Mnogo ce ga povrijediti vas korak da se ponovo vidjate sa bivsim partnerom. Molicete za oprostaj, ali ga od vaseg partnera ne ocekujte. Njegova osjecanja ce biti skrhana, i vi necete nista moci napraviti kako bi se to promijenilo. Netipicno za vas, ali greske se desavaju svakome, pa tako i vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2