LJUBAVNI   HOROSKOP za   3. SEPTEMBAR: Neko ce danas morati da KONTROLISE SVOJU LJUBOMORU, a evo koga ceka OPASAN FLERT!

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. SEPTEMBAR: Neko ce danas morati da KONTROLISE SVOJU LJUBOMORU, a evo koga ceka OPASAN FLERT!

2. rujna 2021. 0 By Lala

Ovan

Svi slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas će imati interesantnu priliku za novo poznanstvo. U pitanju je pomalo ekscentrična, atraktivna persona koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Povedite računa u slučaju ako primetite da je dotična sklona flertu sa svima sa kojima razgovara, jer niste od onih koji mogu da kontrolišu svoju ljubomoru.

 

 

Bik

Kako vreme prolazi, sve više imate potrebu za sigurnom lukom i odnosom punim tolerancije. Sa druge strane, nikada niste imali više poziva za izlaske i druženje. Pokušajte da se na neke odazovete, ali ne morate po svaku cenu da radite ono što vam ne prija. Sledite svoje srce i vlastite želje.

 

 

Blizanci

Emotivni život tokom ovog perioda može da bude toliko turbulentan da nećete znati kako da se postavite i kome da date prioritet, jer u poslednje vreme predstavnici vašeg znaka imaju nekoliko mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, možete biti prijatno iznenađeni, na primer vešću o uvećanju porodice.

Rak

Zaboravite na sujetu i ideju da se ceo svet vrti oko vas. Ovakvim ponašanjem izazvaćete sukobe sa voljenim bićem, a pojedinim pripadnicima ovog horoskopskog znaka preti raskid odnosa. Ako još uvek niste u vezi, privući će vas osoba koja je sklona bespotrebnim rizicima i ne baš primerenim ponašanjem. Veza sa njom nema svetlu budućnost.

Lav

Ukoliko ste u vezi, danas ćete teško izaći na kraj sa ljubomorom koju osećate prema voljenom biću. Vaš partner je u centru pažnje gde god da se pojavi, što vam stvara osećaj nelagodnosti. Gledajte na to sa vedrije strane: osoba kojoj ste poklonili srce takođe je birala vas, a ne druge. Do kraja dana, sleduje vam prijatno iznenađenje.

Djevica

Ako ste od nedavno u vezi, prilično će vas deprimirati saznanje da se voljena osoba seli iz vašeg mesta, najverovatnije u inostranstvo. Pokušajte da nađete najbolje moguće rešenje – raskid nije jedna od opcija. Ukoliko ste slobodni, privući će vas osoba koja ne živi u vašoj blizini, pa dobro razmislite pre nego što se u bilo šta upustite.

Nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2