LJUBAVNI HOROSKOP za 4. SEPTEMBAR:     NAJVECE RAZOCARENJE U ZIVOTU – evo ko ce ZAUVEK IZGUBITI VERU u LJUBAV…

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. SEPTEMBAR: NAJVECE RAZOCARENJE U ZIVOTU – evo ko ce ZAUVEK IZGUBITI VERU u LJUBAV…

2. rujna 2021. 0 By Lala

OVAN

ZA OVNOVE KOJI SU U VEZI:

Nikakve probleme danas ne mozete ocekivati, jer pred vama je jedan savrsen dan koji vam samo srecu sa voljenom osobom donosi. Pred vama je subota u kojoj cete vi uzivati, jer velika sreca kuca na vasa vrata. Poslije jednog tezeg period koji je iza vas, vrijeme je sada za veliku srecu. Pred vama je subota koja ce vam veliku radost donijeti.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Nikako da se pomirite sa proslosti. Bivsa ljubav vam neda mira, i sama pomisao na prosle dane samo vam veliku tugu stvara. Pred vama je dan u kojem necete moci da mislite ni na sto drugo osim na bivsu ljubav.

 

BIK

ZA BIKOVE KOJI SU U VEZI:

Mada vazite za osobu koja nikada nebi povrijedila svog partnera, vi cete danas jednim svojim postupkom ipak to da ucinite. Voljenoj osobi se sigurno nece dopasti jedan vas korak, i  to ce danas da izazove velike nesuglasice izmedju vas. Pred vama je dan u kojem cete vi morati preuzeti odgovornost za neka losa desavanja.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Pred vama je jedan susret koji ce mnogo toga da promjeni. Pred vama je velika sreca jer danas se desava jedno predivno cudo. Uzivajte u sreci koja pocinje da vas prati.

 

BLIZANCI

ZA BLIZANCE  KOJI SU U VEZI:

Pred vama su danas predivna desavanja. Sa vasim partnerom vas ocekuju samo predivni trenuci. Danas ni za kakve nesuglasice necete znati, jer velika harmonija vlada u vasoj vezi. Pred vama je sreca za koju ste uspjeli da se izborite  mada nije uvijek bilo lako. Ipak, vi ste cinili sve za svoju srecu i sada je vrijeme da u njoj i uzivate.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Oslobodite se proslosti koja vam ne pruza mogucnost da krenete dalje. Pred vama je sreca, ali vi nikako da je prepoznate. Iza vas su dani u kojima se je desavalo mnogo, ali vi morate da pronadjete nacin da krenete dalje.

 

RAK

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Vas partner danas za vasu ljubav cini sve. Mnogo ste voljeni, mada to ponekad ni sami ne zelite sebi da priznate. Pred vama je dan u kojem ce vam voljena osoba dokazati koliko joj znacite. Sreca je pred vama koja ce vam mnogo znaciti i u kojoj cete vi itekako znati da uzivate. Vrijeme je da voljenoj osobi pocnete malo vise vjerovati.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Pred vama je dan u kojem vas ne ocekuju nikakve posebne promjene kada je ljubav u pitanju. Ipak, moci cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja vas ocekuju. Vi cete se osjecati predivno sto vase raspolozenje niko nece moci da pokvari.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3