SUTRA:  Ceka nas TURBULENTAN dan,  SACUVAJTE PRISEBNOST  i NE REAGUJTE na “PRVU LOPTU”!

SUTRA: Ceka nas TURBULENTAN dan, SACUVAJTE PRISEBNOST i NE REAGUJTE na “PRVU LOPTU”!

2. rujna 2021. 0 By Lala

 

VAGA

POSAO Verujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili novi projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod. Priličan poslovni stres očekuje one Vage koje se bave sportom.

LJUBAV Pokušavaćete na diskretan način partneru da nametnete svoju volju i da mu date na znanje da bi trebalo da prihvati vaše ideje o uvećanju zajedničkih prihoda.Slobodni jedva cekaju dane vikenda za odmor i relaksaciju.

ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 

 

 

SKORPIJA

POSAO Pojavljuje se mogućnost obnavljanja nekadašnjeg poslovnog odnosa i napredovanja u službi. Ukoliko vam se dopada ideja o novom poslu sa Lavom ili nekom drugom Škorpijom, ne oklevajte nego ih odmah pozovite.

LJUBAV Novi poslovni kontakti mogu doneti zanimljiva poznanstva. Ukoliko želite da osvojite Lava koji je već dugo nedostupan, biće vam potrebno manje napora nego što pretpostavljate.Zauzete pripadnike znaka moze ocekivati neka nagrada ako igraju igre na srecu i moze se desiti da vam se posreci.

ZDRAVLJE Mogućnost povrede.

 

 

 

 

STRELAC

POSAO Verujete da nastupa vaše vreme. Mnogi vas podržavaju, ali je neophodno da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatak.Imate dobre ideje predlozite ih kolektivu.

LJUBAV Želećete da se dokažete pred nekim ko vas je u poslednje vreme prilično ignorisao ili potcenjivao. Ukoliko vam se dopada jedna Devica ili Jarac, pokušajte da uspostavite bolju komunikaciju.Zauzeti pripadnici znaka zelece danas da uzivaju sa partnerom.

ZDRAVLJE Dobro se osecate.

 

 

 

JARAC

POSAO Postoji mogućnost obnavljanja poslovnih veza, ali nemojte mnogo da računate na intuiciju jer će vas odvesti u pogrešnom pravcu. Pokušaćete da se postavite odlučnije prema onima koji vam daju dobronamerne savete.

LJUBAV Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da uspostavite dobru komunikaciju sa nekadašnjim partnerom koji pokušava da s vama obnovi vezu.Zauzete ocekuje prijatan vikend sa partnerom.

ZDRAVLJE Problemi sa oticanjem nogu.

 

 

VODOLIJA

POSAO Obnovite poslovne odnose koji bi mogli da se razviju u dobrom pravcu. Želite da se istaknete u poslu koji bi vam doneo popularnost ili povratak na poslove u kojima ste se već dokazali kao uspešni.

LJUBAV Trudite se da dobijete šansu o kojoj maštate kada je u pitanju veza sa osobom koju ste sreli preko zajednickog prijatelja. Ukoliko vam se dopada Ovan koga viđate na poslu, budite veoma oprezni kada donosite sud o njemu. Zauzeti jeva cekaju odmor da bi se posvetili partneru.

ZDRAVLJE Nesanica.

 

 

 

RIBE

POSAO Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili onima koji su vam obećali pomoć. Ukoliko ste sigurni u sebe, nemojte da oklevate. Dobićete priliku da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

LJUBAV Trudite se da osvojite osobu koja se ponaša kao da nije naročito zainteresovana za vas. Pokazaćete veće interesovanje za jednu Vodoliju ili Vagu.

ZDRAVLJE Reumatski bolovi.

 

 

 

 

Stranice: 1 2