SUTRA:  Ovna ocekuju VELIKI NEUSPEH,Rak ce DOBITI VECU SVOTU NOVCA, Vagama nije POVOLJAN DAN…

SUTRA: Ovna ocekuju VELIKI NEUSPEH,Rak ce DOBITI VECU SVOTU NOVCA, Vagama nije POVOLJAN DAN…

4. rujna 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Posao :

U danu pred vama vas ocekuje veliki poslovni neuspeh, a taj neuspeh ce mnogo uticati na vasu poslovnu situaciju, veoma tezak dan vas ocekuje.

Ljubav :

Ne postoji nista sto vasa voljena osoba ne bi ucinila za vas, a to ce vam dokazati u danu pred vama, u danu pred vama vas ocekuje nesto posebno, nesto sto ce vam doneti veliku srecu, a u tim trenucima cete biti ponosni na vasu voljenu osobu.

Zdravlje :

Pazite se u saobracaju.

BIK

 

Posao :

Vasa poslovna situacija se popravlja kako vreme protice, a odredjeni poslovni uspeh koji vas ocekuje danas ce samo dodatno popraviti  vasu poslovnu situaciju.

Ljubav :

Nemate dovoljno poverenja u vasu voljenu osobu, kao da se plasite da ce vas voljena osoba ponovo povrediti odredjenim postupkom.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

BLIZANCI

 

Posao :

Krivite sebe za losu poslovnu situaciju i za probleme koje imate na planu posla, a zapravo vi niste ni za sta odgovorni nego su za sve krive vase kolege i njihove pogresne odluke, nekada ste zaista previse samokriticni.

Ljubav :

Miran dan na planu ljubavi vas ocekuje, nikakva desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

RAK

 

Posao :

Izuzetno uspesan dan vas ocekuje na planu posla, u danu pred vama vas ocekuje odredjeni poslovni uspeh, a takodje vas ocekuje neocekivan finansijski dobitak.

Ljubav :

Nestvaran dan vas ocekuje na planu ljubavi, vasa voljena osoba ce vam sprema nesto sto ce vas oduseviti, uzivanje u ljubavnoj sreci vas ocekuje u danu pred vama.

Zdravlje :

Osecate se odlicno.

LAV

 

Posao  :

Niste previse optmisticni kada su u pitanju neke odluke koje ste doneli pre odredjenog vremena, kao da gubite samopouzdanje.

Ljubav :

Vasoj vezi nedostaje sloge, i upravo je to razlog zbog kojeg na planu vase veze imate mnogo problema, a kada bi vi i vasa voljena osoba bili sprmeni na odredjene kompromise na planu vase veze ne bi postojali problemi.

Zdravlje :

Kontrolisite pritisak.

DEVICA

Posao :

Niste skoncentrisani na posao vec odredjeno vreme, a takav slucaj ce biti i u danu pred vama, a upravo zbog manjka opreza i koncentracije danas vas ocekuje odredjeni neuspeh.

Ljubav :

Lep dan na planu ljubavi vas ocekuje, u danu pred vama cete uspeti da resite brojne ljubavne probleme, a takodje vas ocekuje odredjeni postupak voljene osobe koji ce vas usreciti.

Zdravlje :

Osecate se dobro.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2