Izaberi SIMBOL SUDBINE  i SAZNAJ sta te OCEKUJE do  KRAJA GODINE! -Jedan je znak PREDIVNIH VIJESTI !

Izaberi SIMBOL SUDBINE i SAZNAJ sta te OCEKUJE do KRAJA GODINE! -Jedan je znak PREDIVNIH VIJESTI !

6. rujna 2021. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 2

Simbol kojeg si izabrao pokazuje da trenutno u tvom zivotu vladaju veliki problemi. Kako na poslovnom tako i na polju ljubavi mnogo je toga sto ti trenutno stvara velike more. Ali osoba si koja je jaka i koaj ne prestaje da se nada da ce joj krenuti na bolje. Mnogo i sam utices na to da ti bude bolje, jer mnogo radis i nadas se samo dobru.

Mada u tvom zivotu trenutno ne ide onako kako zelis, ti se nadas da ce ti krenuti na bolje.

Vjerujes u sebe i svoje mogucnosti, jer ti si osoba koja se nikada ne predaje. Do kraja godine u tvom zivotu ce mnogo toga da se promjeni. Pred tobom su promjene na bolje koje ce ti napokon donijeti srecu kojoj se iskreno nadas. Sreca ce pokucati na tvoja vrata i nista vise nece biti isto, ali bolje sigurno hoce.

 

SIMBOL BROJ 3

Simbol sudbine kojeg si izabrao nazalost ne sluti najvecoj sreci u tvom zivotu. Posebno na polju ljubavi doci ce do velikih promjena koje cete mnogo razocarati. Sa svojim parnerom si sretan, ali to ce nazalost da se promjeni. Veliko povjerenje imasu voljenu osobu, ali to nece ostati tako.

Tvoj partner ce do kraja godine da napravi jednu veliku gresku preko koje neces moci preci.

Jedan bolan raskid je pred tobom koji ce srusiti cijeli tvoj svijet. Ipak, jaka si osoba koja uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu, i tako ce biti i ovaj put. Pred tobom su velike zivotne promjene koje ce ti donijeti veliku tugu, ali i koje ce ti s vremenom dati snagu da nastavis dalje. Mnogo toga se  mijenja u tvom zivotu, ali ti ces iz poraza koji je pred tobom izaci kao jaca i odlucnija osoba nego sto si to ikada bio.

 

Stranice: 1 2