STRIJELCI ce napokon dobiti sansu da SREDE EMOTIVNI ZIVOT,  a JARCI da VRATE BIVSU LJUBAV!

STRIJELCI ce napokon dobiti sansu da SREDE EMOTIVNI ZIVOT, a JARCI da VRATE BIVSU LJUBAV!

14. rujna 2021. 0 By Maja

Donosimo vam horoskop do kraja mjeseca za  Strijelca i Jarca. Ljubav je ovim zodijacia mnogo bitna, ali hoce li znati i da je sacuvaju?

STRIJELAC

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Dragi strijelci, vasa veza odavno nije ono sto je nekada bila. Monotonija koja vlada izmedju vas i voljene osobe nikako da dodjekraju. Ali, koliko se vi ne zauzimate za promjene, tako to ne cini ni vas partner. Kao da ste prepustili vasu vezu sudbini i kao da ne zelite vise da se bortie za nju. Vas partner ce so kraja mjeseca donijeti jednu odluku koja vam se mozda i nece svidjeti, ali to je trenutno najbolje rijesenje za vasu vezu. Vas partner ce otici na nekoliko dana od vas, samo kako bi oboje imali dovoljno vremena da o svemu u miru razmislite. Vas emotivni zivot je trenutno mnogo rastresen i vama je potrebna distanca kako bi sabrali svoje misli. Vi cete do kraja mjeseca donijeti odluku, hoce li ona biti u ime ljubavi , zavisi od vas.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Vama trenutno kao da odgovara sto ste sami. Mozda je tako trenutno i bolje, prava ljubav ce jos pokucati na vasa vrata. Trenutno je jedna osoba mnogo zainteresovana za vas, ali vi to ne primjecujete. S vremenom cete se upoznati i ko zna, mozda je bas to osoba na koju ste tako dugo cekali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2